BOULANGERIE NELIS & FILS

Contactgegevens BOULANGERIE NELIS & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANGERIE NELIS & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANGERIE NELIS & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE COMMUNALE 13; 5330; ASSESSE, België

Telefoon (phone): 83655337 (+32-83655337) 83655337 (+32-83655337)

Fax (fax): +32 (69) 168-45-75 +32 (69) 168-45-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANGERIE NELIS & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANGERIE NELIS & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANGERIE NELIS & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANGERIE NELIS & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANGERIE NELIS & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANGERIE NELIS & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANGERIE NELIS & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANGERIE NELIS & FILS
Products information BOULANGERIE NELIS & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE09830535888
Ondernemingsnummer: 6631042480
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BOULANGERIE NELIS & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANGERIE NELIS & FILS
(Get full report from official database of BE for BOULANGERIE NELIS & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANGERIE NELIS & FILS
Addition kinds of activities for BOULANGERIE NELIS & FILS

138200. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
01810101. Beddengoed, groei van | Bedding plants, growing of
13890304. Reinigingsputten | Cleaning wells
20629902. Rietensiroop, uit gekochte ruwe suiker | Cane syrup, from purchased raw sugar
30691302. Rolbekleding, rubber | Roll coverings, rubber
31110301. Kleur van leer | Coloring of leather
35450213. Draadscherp sterft | Thread cutting dies
36690000. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
39650300. Fasteners | Fasteners
51130305. Fiber blikjes en drums | Fiber cans and drums

Werken bij BOULANGERIE NELIS & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANGERIE NELIS & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANGERIE NELIS & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANGERIE NELIS & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van BOULANGERIE NELIS & FILS in sociale netwerken
Look for responds of BOULANGERIE NELIS & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANGERIE NELIS & FILS. Laat een reactie achter voor BOULANGERIE NELIS & FILS. BOULANGERIE NELIS & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANGERIE NELIS & FILS. Leave a respond for BOULANGERIE NELIS & FILS. BOULANGERIE NELIS & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANGERIE NELIS & FILS op de google maps. Adres en contacten BOULANGERIE NELIS & FILS
Location of BOULANGERIE NELIS & FILS on the google maps. Address and contacts of BOULANGERIE NELIS & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANGERIE NELIS & FILS BOULANGERIE NELIS & FILS: CARROSSERIE GRIETENS | UMBERTO & LADIES CORNER | AUTOBUSBEDRIJF BRONCKAERS | LEONET | Engels Logistics NV

Other related companies as BOULANGERIE NELIS & FILS: CARROSSERIE GRIETENS | UMBERTO & LADIES CORNER | AUTOBUSBEDRIJF BRONCKAERS | LEONET | Engels Logistics NV

BOULANGERIE NELIS & FILS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANGERIE NELIS & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09830535888. Het bedrijf BOULANGERIE NELIS & FILS bevindt zich op het adres: PLACE COMMUNALE 13; 5330; ASSESSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 676,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BOULANGERIE NELIS & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOULANGERIE NELIS & FILS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANGERIE NELIS & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANGERIE NELIS & FILS, openstaande posities, locatie van BOULANGERIE NELIS & FILS op de kaart.

BOULANGERIE NELIS & FILS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANGERIE NELIS & FILS, company assigned to the tax number BE09830535888. The company BOULANGERIE NELIS & FILS is located at the address: PLACE COMMUNALE 13; 5330; ASSESSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 676,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BOULANGERIE NELIS & FILS were not found.
The main activity of BOULANGERIE NELIS & FILS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANGERIE NELIS & FILS is not available. You also can look at reviews of BOULANGERIE NELIS & FILS, open positions, location of BOULANGERIE NELIS & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANGERIE NELIS & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANGERIE NELIS & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANGERIE NELIS & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANGERIE NELIS & FILS, employees, financial statistics.