BOULANGERIE KEYMOLEN

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • BOULANGERIE KEYMOLEN
Private companiesCoal Mining • BOULANGERIE KEYMOLEN

Contactgegevens BOULANGERIE KEYMOLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANGERIE KEYMOLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANGERIE KEYMOLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONING INDUSTRIEL 14; 5660; COUVIN, België

Telefoon (phone): 60312784 (+32-60312784) 60312784 (+32-60312784)

Fax (fax): +32 (12) 517-46-15 +32 (12) 517-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANGERIE KEYMOLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANGERIE KEYMOLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANGERIE KEYMOLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANGERIE KEYMOLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANGERIE KEYMOLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANGERIE KEYMOLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANGERIE KEYMOLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANGERIE KEYMOLEN
Products information BOULANGERIE KEYMOLEN

BTW identificatienummer (tax): BE05142669677
Ondernemingsnummer: 3125305175
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BOULANGERIE KEYMOLEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANGERIE KEYMOLEN
(Get full report from official database of BE for BOULANGERIE KEYMOLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANGERIE KEYMOLEN
Addition kinds of activities for BOULANGERIE KEYMOLEN

201506. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
329204. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
23959900. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
25310400. Stadionmeubilair | Stadium furniture
38290509. Pulsanalysatoren, nucleaire monitoring | Pulse analyzers, nuclear monitoring
39990307. Afwerkingen, veer | Trimmings, feather
50320202. pleisterwerk | Stucco
61629901. Obligatie- en hypotheekmaatschappijen | Bond and mortgage companies

Werken bij BOULANGERIE KEYMOLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANGERIE KEYMOLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANGERIE KEYMOLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANGERIE KEYMOLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • MAGAZIJNIER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALGEMENE INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN

    Type: Vaste Job

    A.I.S. groep is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 30 jaar. Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten en onze meer dan 40 werknemers. We kiezen resoluut voor een transparante en persoonlijke aanpak met een kwalitatief eindresultaat als doel. Onze ondernemingsgroep omvat drie afdelingen: A.I.S. Interieur : Binnenhuis Schilder- en decoratiewerken A.I.S. Industrie: Industriële straal- en schilderwerken A.I.S. Steigerbouw: Plaatsing en verhuur van steigers

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

  • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van BOULANGERIE KEYMOLEN in sociale netwerken
Look for responds of BOULANGERIE KEYMOLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANGERIE KEYMOLEN. Laat een reactie achter voor BOULANGERIE KEYMOLEN. BOULANGERIE KEYMOLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANGERIE KEYMOLEN. Leave a respond for BOULANGERIE KEYMOLEN. BOULANGERIE KEYMOLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANGERIE KEYMOLEN op de google maps. Adres en contacten BOULANGERIE KEYMOLEN
Location of BOULANGERIE KEYMOLEN on the google maps. Address and contacts of BOULANGERIE KEYMOLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANGERIE KEYMOLEN BOULANGERIE KEYMOLEN: FRANCOIS SCHNEIDERS | SOUND OF MEMPHIS | J.P. NIJS | FE. JACQUES | KIM

Other related companies as BOULANGERIE KEYMOLEN: FRANCOIS SCHNEIDERS | SOUND OF MEMPHIS | J.P. NIJS | FE. JACQUES | KIM

BOULANGERIE KEYMOLEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANGERIE KEYMOLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05142669677. Het bedrijf BOULANGERIE KEYMOLEN bevindt zich op het adres: ZONING INDUSTRIEL 14; 5660; COUVIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BOULANGERIE KEYMOLEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOULANGERIE KEYMOLEN is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANGERIE KEYMOLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANGERIE KEYMOLEN, openstaande posities, locatie van BOULANGERIE KEYMOLEN op de kaart.

BOULANGERIE KEYMOLEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANGERIE KEYMOLEN, company assigned to the tax number BE05142669677. The company BOULANGERIE KEYMOLEN is located at the address: ZONING INDUSTRIEL 14; 5660; COUVIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BOULANGERIE KEYMOLEN were not found.
The main activity of BOULANGERIE KEYMOLEN is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANGERIE KEYMOLEN is not available. You also can look at reviews of BOULANGERIE KEYMOLEN, open positions, location of BOULANGERIE KEYMOLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANGERIE KEYMOLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANGERIE KEYMOLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANGERIE KEYMOLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANGERIE KEYMOLEN, employees, financial statistics.