LA ROUE FLEURIE

Contactgegevens LA ROUE FLEURIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA ROUE FLEURIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA ROUE FLEURIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSE STEENWEG 1151; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25214617 (+32-25214617) 25214617 (+32-25214617)

Fax (fax): +32 (67) 999-35-48 +32 (67) 999-35-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA ROUE FLEURIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA ROUE FLEURIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA ROUE FLEURIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA ROUE FLEURIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA ROUE FLEURIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA ROUE FLEURIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA ROUE FLEURIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA ROUE FLEURIE
Products information LA ROUE FLEURIE

BTW identificatienummer (tax): BE04183563232
Ondernemingsnummer: 4411804199
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 643,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LA ROUE FLEURIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA ROUE FLEURIE
(Get full report from official database of BE for LA ROUE FLEURIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA ROUE FLEURIE
Addition kinds of activities for LA ROUE FLEURIE

331206. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
721202. Garment pressen | Garment pressing
738299. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec
17419900. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
22410305. Rits tape | Zipper tape
32720710. Pier footings, prefab beton | Pier footings, prefabricated concrete
48320205. Praten | Talk
82210101. College, behalve junior | College, except junior

Werken bij LA ROUE FLEURIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA ROUE FLEURIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA ROUE FLEURIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA ROUE FLEURIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gentbrugge Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van LA ROUE FLEURIE in sociale netwerken
Look for responds of LA ROUE FLEURIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA ROUE FLEURIE. Laat een reactie achter voor LA ROUE FLEURIE. LA ROUE FLEURIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA ROUE FLEURIE. Leave a respond for LA ROUE FLEURIE. LA ROUE FLEURIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA ROUE FLEURIE op de google maps. Adres en contacten LA ROUE FLEURIE
Location of LA ROUE FLEURIE on the google maps. Address and contacts of LA ROUE FLEURIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA ROUE FLEURIE LA ROUE FLEURIE: BBL | HAELS FIRMA | MENUISERIE ALAIN GILLET | D.N.S. | vranckeneers BVBA

Other related companies as LA ROUE FLEURIE: BBL | HAELS FIRMA | MENUISERIE ALAIN GILLET | D.N.S. | vranckeneers BVBA

LA ROUE FLEURIE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA ROUE FLEURIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04183563232. Het bedrijf LA ROUE FLEURIE bevindt zich op het adres: BERGENSE STEENWEG 1151; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 643,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in LA ROUE FLEURIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA ROUE FLEURIE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA ROUE FLEURIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA ROUE FLEURIE, openstaande posities, locatie van LA ROUE FLEURIE op de kaart.

LA ROUE FLEURIE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA ROUE FLEURIE, company assigned to the tax number BE04183563232. The company LA ROUE FLEURIE is located at the address: BERGENSE STEENWEG 1151; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 643,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bloemen and planten. Products created in LA ROUE FLEURIE were not found.
The main activity of LA ROUE FLEURIE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LA ROUE FLEURIE is not available. You also can look at reviews of LA ROUE FLEURIE, open positions, location of LA ROUE FLEURIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA ROUE FLEURIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA ROUE FLEURIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA ROUE FLEURIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA ROUE FLEURIE, employees, financial statistics.