BERNARD COLLIGNON

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • BERNARD COLLIGNON
Private companiesCoal Mining • BERNARD COLLIGNON

Contactgegevens BERNARD COLLIGNON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD COLLIGNON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD COLLIGNON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE PAUL PASTUR 34; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71437386 (+32-71437386) 71437386 (+32-71437386)

Fax (fax): +32 (81) 838-60-90 +32 (81) 838-60-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD COLLIGNON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD COLLIGNON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD COLLIGNON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD COLLIGNON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD COLLIGNON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD COLLIGNON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD COLLIGNON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD COLLIGNON
Products information BERNARD COLLIGNON

BTW identificatienummer (tax): BE02864379882
Ondernemingsnummer: 6103973388
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 669,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BERNARD COLLIGNON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD COLLIGNON
(Get full report from official database of BE for BERNARD COLLIGNON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD COLLIGNON
Addition kinds of activities for BERNARD COLLIGNON

15420200. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
20219905. Whey boter | Whey butter
32590301. Adobe baksteen | Adobe brick
32720203. Vetvallen, beton | Grease traps, concrete
34460500. Kanalen, luidsprekers en registers | Channels, louvers, and registers
35449903. Stoten, vormen en stampen | Punches, forming and stamping
51480100. fruit | Fruits
67999902. Beveiligingsspeculanten voor eigen rekening | Security speculators for own account
94319907. Immunisatie programma administratie, overheid | Immunization program administration, government

Werken bij BERNARD COLLIGNON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD COLLIGNON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD COLLIGNON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD COLLIGNON. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DE MUTSAERD

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

  • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

Zoek naar antwoorden van BERNARD COLLIGNON in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD COLLIGNON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD COLLIGNON. Laat een reactie achter voor BERNARD COLLIGNON. BERNARD COLLIGNON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD COLLIGNON. Leave a respond for BERNARD COLLIGNON. BERNARD COLLIGNON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD COLLIGNON op de google maps. Adres en contacten BERNARD COLLIGNON
Location of BERNARD COLLIGNON on the google maps. Address and contacts of BERNARD COLLIGNON

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD COLLIGNON BERNARD COLLIGNON: Isbecque Alice | SOJALCO | P. DEBAERE | PAUL HUBLET | TAXI?S DE MEYER

Other related companies as BERNARD COLLIGNON: Isbecque Alice | SOJALCO | P. DEBAERE | PAUL HUBLET | TAXI?S DE MEYER

BERNARD COLLIGNON is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD COLLIGNON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02864379882. Het bedrijf BERNARD COLLIGNON bevindt zich op het adres: AVENUE PAUL PASTUR 34; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 669,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BERNARD COLLIGNON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNARD COLLIGNON is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD COLLIGNON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD COLLIGNON, openstaande posities, locatie van BERNARD COLLIGNON op de kaart.

BERNARD COLLIGNON is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD COLLIGNON, company assigned to the tax number BE02864379882. The company BERNARD COLLIGNON is located at the address: AVENUE PAUL PASTUR 34; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 669,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BERNARD COLLIGNON were not found.
The main activity of BERNARD COLLIGNON is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD COLLIGNON is not available. You also can look at reviews of BERNARD COLLIGNON, open positions, location of BERNARD COLLIGNON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD COLLIGNON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD COLLIGNON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD COLLIGNON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD COLLIGNON, employees, financial statistics.