BENJAMIN QUIDOUSSE

Contactgegevens BENJAMIN QUIDOUSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENJAMIN QUIDOUSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENJAMIN QUIDOUSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE HOFSTRAAT 51; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11525087 (+32-11525087) 11525087 (+32-11525087)

Fax (fax): +32 (71) 454-30-84 +32 (71) 454-30-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENJAMIN QUIDOUSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENJAMIN QUIDOUSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENJAMIN QUIDOUSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENJAMIN QUIDOUSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENJAMIN QUIDOUSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENJAMIN QUIDOUSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENJAMIN QUIDOUSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENJAMIN QUIDOUSSE
Products information BENJAMIN QUIDOUSSE

BTW identificatienummer (tax): BE06632141113
Ondernemingsnummer: 3163482666
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Chocolat & Pralines.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENJAMIN QUIDOUSSE
(Get full report from official database of BE for BENJAMIN QUIDOUSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENJAMIN QUIDOUSSE
Addition kinds of activities for BENJAMIN QUIDOUSSE

0139. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
505101. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
26310412. Specialiteitsbord | Specialty board
34449911. Stokken en balken, plaatwerk | Studs and joists, sheet metal
36790202. Phonograph naalden | Phonograph needles
79410104. IJshockeyclub | Ice hockey club

Werken bij BENJAMIN QUIDOUSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENJAMIN QUIDOUSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENJAMIN QUIDOUSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENJAMIN QUIDOUSSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • Senior Accountant (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Poetshulp Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van BENJAMIN QUIDOUSSE in sociale netwerken
Look for responds of BENJAMIN QUIDOUSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENJAMIN QUIDOUSSE. Laat een reactie achter voor BENJAMIN QUIDOUSSE. BENJAMIN QUIDOUSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENJAMIN QUIDOUSSE. Leave a respond for BENJAMIN QUIDOUSSE. BENJAMIN QUIDOUSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENJAMIN QUIDOUSSE op de google maps. Adres en contacten BENJAMIN QUIDOUSSE
Location of BENJAMIN QUIDOUSSE on the google maps. Address and contacts of BENJAMIN QUIDOUSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come BENJAMIN QUIDOUSSE BENJAMIN QUIDOUSSE: FOURNEAU & NACHTERGAELE NV | Von den Drei Pachten (Chenil) | ETS. HENNEQUART | FEYEN | CUISINES DESTREBECQ

Other related companies as BENJAMIN QUIDOUSSE: FOURNEAU & NACHTERGAELE NV | Von den Drei Pachten (Chenil) | ETS. HENNEQUART | FEYEN | CUISINES DESTREBECQ

BENJAMIN QUIDOUSSE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BENJAMIN QUIDOUSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06632141113. Het bedrijf BENJAMIN QUIDOUSSE bevindt zich op het adres: KORTE HOFSTRAAT 51; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 625,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Chocolat & Pralines..
De hoofdactiviteit van BENJAMIN QUIDOUSSE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENJAMIN QUIDOUSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENJAMIN QUIDOUSSE, openstaande posities, locatie van BENJAMIN QUIDOUSSE op de kaart.

BENJAMIN QUIDOUSSE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BENJAMIN QUIDOUSSE, company assigned to the tax number BE06632141113. The company BENJAMIN QUIDOUSSE is located at the address: KORTE HOFSTRAAT 51; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 625,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Chocolat & Pralines..
The main activity of BENJAMIN QUIDOUSSE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BENJAMIN QUIDOUSSE is not available. You also can look at reviews of BENJAMIN QUIDOUSSE, open positions, location of BENJAMIN QUIDOUSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENJAMIN QUIDOUSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENJAMIN QUIDOUSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENJAMIN QUIDOUSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENJAMIN QUIDOUSSE, employees, financial statistics.