BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL
Private companiesBusiness Services • BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL

Contactgegevens BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 159; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22513224 (+32-22513224) 22513224 (+32-22513224)

Fax (fax): +32 (16) 704-85-22 +32 (16) 704-85-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL
Products information BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL

BTW identificatienummer (tax): BE03647705078
Ondernemingsnummer: 5063568115
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 827,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL
Addition kinds of activities for BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL

209202. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
225700. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
285102. Lakken, lakken, emaljes en andere coatings | Lacquers, varnishes, enamels, and other coatings
35590302. Ontvettingsmachines, automotive en industriële | Degreasing machines, automotive and industrial
36740202. Hybride geïntegreerde schakelingen | Hybrid integrated circuits
38220503. Sequencing controles voor elektrische warmte | Sequencing controls for electric heat
51450202. Noten, gezouten of geroosterd | Nuts, salted or roasted
56999904. Formele kleding | Formal wear

Werken bij BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste in Evergem: Chauffeur CE die regelmatig op zaterdag kan bijwerken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Evergem is Randstad Transport op zoek naar 3 extra bijverdieners om de ritten op zaterdag op te vangen. Als bijverdiener bepaal je zelf welke zaterdagen je kan werken en hoe vaak je dit doet. De opdracht betreft het vervoer van voeding naar winkels. Je rijdt met een frigowagen naar de klanten, waar je palletgoederen zal lossen. Je start rond 6 uur en je werkt ongeveer 8u per zaterdag.

  • Loodgieter (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kapellen zijn we op zoek naar een ERVAREN LOODGIETER.  Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in badkamerrenovaties.  Je zal douches en sanitaire elementen installeren, verwarming aansluiten, ... 

  • Metaalarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een metaalarbeider

  • Poetshulp Sint-Pieters-Leeuw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL. BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL. Leave a respond for BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL. BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL
Location of BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL: FLROLLING STEEL SPAREPARTS NV | RENTING-DEVELOPMENT | PAUL VANDERHOEYDONG | Wydooghe Paul | Bogaerts A bvba

Other related companies as BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL: FLROLLING STEEL SPAREPARTS NV | RENTING-DEVELOPMENT | PAUL VANDERHOEYDONG | Wydooghe Paul | Bogaerts A bvba

BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03647705078. Het bedrijf BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 159; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 827,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL op de kaart.

BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL, company assigned to the tax number BE03647705078. The company BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL is located at the address: VAARTSTRAAT 159; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 827,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL were not found.
The main activity of BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL, open positions, location of BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ VAN STEENWINCKEL, employees, financial statistics.