BAKKERIJ VAN DAMME

Contactgegevens BAKKERIJ VAN DAMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ VAN DAMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ VAN DAMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSTRAAT 10; 9570; LIERDE, België

Telefoon (phone): 55423710 (+32-55423710) 55423710 (+32-55423710)

Fax (fax): +32 (19) 913-80-77 +32 (19) 913-80-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ VAN DAMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ VAN DAMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ VAN DAMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ VAN DAMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ VAN DAMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ VAN DAMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ VAN DAMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ VAN DAMME
Products information BAKKERIJ VAN DAMME

BTW identificatienummer (tax): BE09925567626
Ondernemingsnummer: 9338623046
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BAKKERIJ VAN DAMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ VAN DAMME
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ VAN DAMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ VAN DAMME
Addition kinds of activities for BAKKERIJ VAN DAMME

232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
384302. Tandheelkundige materialen | Dental materials
17719900. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
38120401. diepte- | Fathometers
38210123. Shakers en roerders | Shakers and stirrers
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type
52519900. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
58120107. Indisch / Pakistan restaurant | Indian/pakistan restaurant
59619910. Fitness en sportartikelen, postorder | Fitness and sporting goods, mail order
96510000. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors

Werken bij BAKKERIJ VAN DAMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ VAN DAMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ VAN DAMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ VAN DAMME. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Regio Roeselare! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v)Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, die graag een heerlijke maaltijd bereidt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

    Regio: WILDEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

  • Bewakingsagenten met EXE14 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar ervaren bewakingsagenten. Je zal o.a. instaan voor controlerondes, controlekamer, loket in-uit schrijvingen,... Je zal tewerkgesteld worden op een bedrijf te Linkeroever

  • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ VAN DAMME in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ VAN DAMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ VAN DAMME. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ VAN DAMME. BAKKERIJ VAN DAMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ VAN DAMME. Leave a respond for BAKKERIJ VAN DAMME. BAKKERIJ VAN DAMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ VAN DAMME op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ VAN DAMME
Location of BAKKERIJ VAN DAMME on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ VAN DAMME

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ VAN DAMME BAKKERIJ VAN DAMME: HOUTEKIETSTRAAT NV | SCALDIS | ETS. LANSSENS FR?RES | Jerouville Laurence | Pieker Niet-Weekendkroeg

Other related companies as BAKKERIJ VAN DAMME: HOUTEKIETSTRAAT NV | SCALDIS | ETS. LANSSENS FR?RES | Jerouville Laurence | Pieker Niet-Weekendkroeg

BAKKERIJ VAN DAMME is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ VAN DAMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09925567626. Het bedrijf BAKKERIJ VAN DAMME bevindt zich op het adres: DORPSTRAAT 10; 9570; LIERDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ VAN DAMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ VAN DAMME is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ VAN DAMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ VAN DAMME, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ VAN DAMME op de kaart.

BAKKERIJ VAN DAMME is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ VAN DAMME, company assigned to the tax number BE09925567626. The company BAKKERIJ VAN DAMME is located at the address: DORPSTRAAT 10; 9570; LIERDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ VAN DAMME were not found.
The main activity of BAKKERIJ VAN DAMME is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ VAN DAMME is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ VAN DAMME, open positions, location of BAKKERIJ VAN DAMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ VAN DAMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ VAN DAMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ VAN DAMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ VAN DAMME, employees, financial statistics.