Pieker Niet-Weekendkroeg

Contactgegevens Pieker Niet-Weekendkroeg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pieker Niet-Weekendkroeg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pieker Niet-Weekendkroeg

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 98; 8840; Staden (Westrozebeke), België

Telefoon (phone): 051 78 02 98 (+32-051 78 02 98) 051 78 02 98 (+32-051 78 02 98)

Fax (fax): +32 (16) 225-88-93 +32 (16) 225-88-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pieker Niet-Weekendkroeg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pieker Niet-Weekendkroeg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pieker Niet-Weekendkroeg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pieker Niet-Weekendkroeg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pieker Niet-Weekendkroeg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pieker Niet-Weekendkroeg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pieker Niet-Weekendkroeg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pieker Niet-Weekendkroeg
Products information Pieker Niet-Weekendkroeg

BTW identificatienummer (tax): BE07355590820
Ondernemingsnummer: 2966278076
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Pieker Niet-Weekendkroeg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pieker Niet-Weekendkroeg
(Get full report from official database of BE for Pieker Niet-Weekendkroeg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pieker Niet-Weekendkroeg
Addition kinds of activities for Pieker Niet-Weekendkroeg

171103. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
726100. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
14819904. Asafzinkende, nonmetallische mineralen | Shaft sinking, nonmetallic minerals
23990603. Netten, wassers en dyers | Nets, launderers and dyers
30110205. Industriële banden, pneumatische | Industrial tires, pneumatic
36340100. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
41199900. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
50630200. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
55510101. Binnenboten | Inboard boats
55990105. Luchtballonnen en apparatuur | Hot air balloons and equipment

Werken bij Pieker Niet-Weekendkroeg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pieker Niet-Weekendkroeg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pieker Niet-Weekendkroeg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pieker Niet-Weekendkroeg. Looking for open vacancies in other companies

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

  • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

Zoek naar antwoorden van Pieker Niet-Weekendkroeg in sociale netwerken
Look for responds of Pieker Niet-Weekendkroeg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pieker Niet-Weekendkroeg. Laat een reactie achter voor Pieker Niet-Weekendkroeg. Pieker Niet-Weekendkroeg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pieker Niet-Weekendkroeg. Leave a respond for Pieker Niet-Weekendkroeg. Pieker Niet-Weekendkroeg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pieker Niet-Weekendkroeg op de google maps. Adres en contacten Pieker Niet-Weekendkroeg
Location of Pieker Niet-Weekendkroeg on the google maps. Address and contacts of Pieker Niet-Weekendkroeg

Andere gerelateerde bedrijven als come Pieker Niet-Weekendkroeg Pieker Niet-Weekendkroeg: KBC | Secat C | PAUL VAN ROMPAEY | MARTINE SCHRAGE | Degroote B

Other related companies as Pieker Niet-Weekendkroeg: KBC | Secat C | PAUL VAN ROMPAEY | MARTINE SCHRAGE | Degroote B

Pieker Niet-Weekendkroeg is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pieker Niet-Weekendkroeg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07355590820. Het bedrijf Pieker Niet-Weekendkroeg bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 98; 8840; Staden (Westrozebeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 455,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Pieker Niet-Weekendkroeg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pieker Niet-Weekendkroeg is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pieker Niet-Weekendkroeg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pieker Niet-Weekendkroeg, openstaande posities, locatie van Pieker Niet-Weekendkroeg op de kaart.

Pieker Niet-Weekendkroeg is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pieker Niet-Weekendkroeg, company assigned to the tax number BE07355590820. The company Pieker Niet-Weekendkroeg is located at the address: Dorpsstraat 98; 8840; Staden (Westrozebeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 455,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pubs. Products created in Pieker Niet-Weekendkroeg were not found.
The main activity of Pieker Niet-Weekendkroeg is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pieker Niet-Weekendkroeg is not available. You also can look at reviews of Pieker Niet-Weekendkroeg, open positions, location of Pieker Niet-Weekendkroeg on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pieker Niet-Weekendkroeg, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pieker Niet-Weekendkroeg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pieker Niet-Weekendkroeg, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pieker Niet-Weekendkroeg, employees, financial statistics.