L'ILE AUX FLEURS

Contactgegevens L'ILE AUX FLEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ILE AUX FLEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ILE AUX FLEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 91; 4820; DISON, België

Telefoon (phone): 87311182 (+32-87311182) 87311182 (+32-87311182)

Fax (fax): +32 (58) 657-69-53 +32 (58) 657-69-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ILE AUX FLEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ILE AUX FLEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ILE AUX FLEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ILE AUX FLEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ILE AUX FLEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ILE AUX FLEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ILE AUX FLEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ILE AUX FLEURS
Products information L'ILE AUX FLEURS

BTW identificatienummer (tax): BE05949890136
Ondernemingsnummer: 2037384033
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in L'ILE AUX FLEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ILE AUX FLEURS
(Get full report from official database of BE for L'ILE AUX FLEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ILE AUX FLEURS
Addition kinds of activities for L'ILE AUX FLEURS

308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
25910202. Microblinds | Micro blinds
28999921. Voedselverontreiniging testen of screening kits | Food contamination testing or screening kits
36740107. Thrystors | Thrystors
94510401. Administratie van veteranen, federale overheid | Administration of veterans' affairs, federal government

Werken bij L'ILE AUX FLEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ILE AUX FLEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ILE AUX FLEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ILE AUX FLEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

  • Graafkraanmachinist (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist voor de grondwerken dit voor de machine  Hitachi 8 ton

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van L'ILE AUX FLEURS in sociale netwerken
Look for responds of L'ILE AUX FLEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ILE AUX FLEURS. Laat een reactie achter voor L'ILE AUX FLEURS. L'ILE AUX FLEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ILE AUX FLEURS. Leave a respond for L'ILE AUX FLEURS. L'ILE AUX FLEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ILE AUX FLEURS op de google maps. Adres en contacten L'ILE AUX FLEURS
Location of L'ILE AUX FLEURS on the google maps. Address and contacts of L'ILE AUX FLEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ILE AUX FLEURS L'ILE AUX FLEURS: GALERIJ HALI | Henriet | K.V.SPARTA ERTVELDE-RIEME | DO - RE - MI | Francois Ets

Other related companies as L'ILE AUX FLEURS: GALERIJ HALI | Henriet | K.V.SPARTA ERTVELDE-RIEME | DO - RE - MI | Francois Ets

L'ILE AUX FLEURS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ILE AUX FLEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05949890136. Het bedrijf L'ILE AUX FLEURS bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 91; 4820; DISON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 719,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in L'ILE AUX FLEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'ILE AUX FLEURS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ILE AUX FLEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ILE AUX FLEURS, openstaande posities, locatie van L'ILE AUX FLEURS op de kaart.

L'ILE AUX FLEURS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ILE AUX FLEURS, company assigned to the tax number BE05949890136. The company L'ILE AUX FLEURS is located at the address: RUE ALBERT IER 91; 4820; DISON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 719,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in L'ILE AUX FLEURS were not found.
The main activity of L'ILE AUX FLEURS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ILE AUX FLEURS is not available. You also can look at reviews of L'ILE AUX FLEURS, open positions, location of L'ILE AUX FLEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ILE AUX FLEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ILE AUX FLEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ILE AUX FLEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ILE AUX FLEURS, employees, financial statistics.