BAKKERIJ P. & M.

Contactgegevens BAKKERIJ P. & M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ P. & M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ P. & M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAPAARTSTRAAT 8; 2890; SINT-AMANDS, België

Telefoon (phone): 52331709 (+32-52331709) 52331709 (+32-52331709)

Fax (fax): +32 (84) 206-92-51 +32 (84) 206-92-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ P. & M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ P. & M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ P. & M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ P. & M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ P. & M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ P. & M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ P. & M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ P. & M.
Products information BAKKERIJ P. & M.

BTW identificatienummer (tax): BE09163665771
Ondernemingsnummer: 5370910644
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BAKKERIJ P. & M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ P. & M.
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ P. & M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ P. & M.
Addition kinds of activities for BAKKERIJ P. & M.

729100. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
22610304. Teaseling katoenen breedgeweven goederen | Teaseling cotton broadwoven goods
25410101. Bar armaturen, hout | Bar fixtures, wood
27520400. Kalender- en kaartafdrukken, lithografisch | Calendar and card printing, lithographic
31990306. Zitgordels, leer | Seat belts, leather
51490303. Fruit schil | Fruit peel
61620000. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents

Werken bij BAKKERIJ P. & M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ P. & M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ P. & M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ P. & M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke IT-medewerker (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Etterbeek zoeken wij 11 tijdelijke IT-medewerkers! Opdracht van 15/10/2018 tem 25/01/2019 Taken? - Eerstelijnshulp : Je kan de mensen uitleg geven en de werknemers verder helpen met vragen - Rapporten opmaken

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

  • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

    Type: Werfreserve

    Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ P. & M. in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ P. & M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ P. & M.. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ P. & M.. BAKKERIJ P. & M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ P. & M.. Leave a respond for BAKKERIJ P. & M.. BAKKERIJ P. & M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ P. & M. op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ P. & M.
Location of BAKKERIJ P. & M. on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ P. & M.

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ P. & M. BAKKERIJ P. & M.: JOSA | Kinderzorg Wellecome VZW | Goffin B | Gilles J | LABOREX

Other related companies as BAKKERIJ P. & M.: JOSA | Kinderzorg Wellecome VZW | Goffin B | Gilles J | LABOREX

BAKKERIJ P. & M. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ P. & M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09163665771. Het bedrijf BAKKERIJ P. & M. bevindt zich op het adres: PAPAARTSTRAAT 8; 2890; SINT-AMANDS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ P. & M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ P. & M. is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ P. & M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ P. & M., openstaande posities, locatie van BAKKERIJ P. & M. op de kaart.

BAKKERIJ P. & M. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ P. & M., company assigned to the tax number BE09163665771. The company BAKKERIJ P. & M. is located at the address: PAPAARTSTRAAT 8; 2890; SINT-AMANDS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ P. & M. were not found.
The main activity of BAKKERIJ P. & M. is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ P. & M. is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ P. & M., open positions, location of BAKKERIJ P. & M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ P. & M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ P. & M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ P. & M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ P. & M., employees, financial statistics.