BAKKERIJ NEVEUX

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • BAKKERIJ NEVEUX
Private companiesMotion Pictures • BAKKERIJ NEVEUX

Contactgegevens BAKKERIJ NEVEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ NEVEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ NEVEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP 11; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15755042 (+32-15755042) 15755042 (+32-15755042)

Fax (fax): +32 (51) 889-12-35 +32 (51) 889-12-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ NEVEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ NEVEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ NEVEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ NEVEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ NEVEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ NEVEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ NEVEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ NEVEUX
Products information BAKKERIJ NEVEUX

BTW identificatienummer (tax): BE09614105224
Ondernemingsnummer: 5302795410
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BAKKERIJ NEVEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ NEVEUX
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ NEVEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ NEVEUX
Addition kinds of activities for BAKKERIJ NEVEUX

356799. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
26310413. Transformer board | Transformer board
30890323. Geprefabriceerde kunststoffen gebouwen | Prefabricated plastics buildings
45819906. Vaste basis operator | Fixed base operator
57369905. Snaarinstrumenten | String instruments
60369900. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec

Werken bij BAKKERIJ NEVEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ NEVEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ NEVEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ NEVEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • Operator (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ NEVEUX in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ NEVEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ NEVEUX. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ NEVEUX. BAKKERIJ NEVEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ NEVEUX. Leave a respond for BAKKERIJ NEVEUX. BAKKERIJ NEVEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ NEVEUX op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ NEVEUX
Location of BAKKERIJ NEVEUX on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ NEVEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ NEVEUX BAKKERIJ NEVEUX: COIFFURE ROLANDE | ERIK DEGANG | HENRY & FILS | LADBROKES | SOCIETE WALLONNE DES EAUX CHARLEROI

Other related companies as BAKKERIJ NEVEUX: COIFFURE ROLANDE | ERIK DEGANG | HENRY & FILS | LADBROKES | SOCIETE WALLONNE DES EAUX CHARLEROI

BAKKERIJ NEVEUX is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ NEVEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09614105224. Het bedrijf BAKKERIJ NEVEUX bevindt zich op het adres: DORP 11; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ NEVEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ NEVEUX is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ NEVEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ NEVEUX, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ NEVEUX op de kaart.

BAKKERIJ NEVEUX is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ NEVEUX, company assigned to the tax number BE09614105224. The company BAKKERIJ NEVEUX is located at the address: DORP 11; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ NEVEUX were not found.
The main activity of BAKKERIJ NEVEUX is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ NEVEUX is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ NEVEUX, open positions, location of BAKKERIJ NEVEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ NEVEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ NEVEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ NEVEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ NEVEUX, employees, financial statistics.