BAKKERIJ LITTORAL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • BAKKERIJ LITTORAL
Private companiesPersonal Services • BAKKERIJ LITTORAL

Contactgegevens BAKKERIJ LITTORAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ LITTORAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ LITTORAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 63; 8430; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59300510 (+32-59300510) 59300510 (+32-59300510)

Fax (fax): +32 (13) 493-77-95 +32 (13) 493-77-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ LITTORAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ LITTORAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ LITTORAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ LITTORAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ LITTORAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ LITTORAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ LITTORAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ LITTORAL
Products information BAKKERIJ LITTORAL

BTW identificatienummer (tax): BE06217681884
Ondernemingsnummer: 2435913085
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BAKKERIJ LITTORAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ LITTORAL
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ LITTORAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ LITTORAL
Addition kinds of activities for BAKKERIJ LITTORAL

736300. Help leveringsdiensten | Help supply services
01190404. Sorghum boerderij | Sorghum farm
20230200. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
28190900. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
28999939. Plastic hout | Plastic wood
36340310. Verwarmingstoestellen, elektrisch (stralingshitte): plint of muur | Heating units, electric (radiant heat): baseboard or wall
37140100. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
95329900. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, nec | Urban and community development, nec
96210203. Autoriteit vergunning en inspectie kantoor, overheid | Motor vehicle licensing and inspection office, government

Werken bij BAKKERIJ LITTORAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ LITTORAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ LITTORAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ LITTORAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent winkelbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als polyvalent winkelmedewerker bestaan jouw taken uit: - het verwerken van de leveringen in het magazijn - aanvullen van de rekken - bediening van klanten aan de kassa - afbakken van broodjes en koeken op de bakkerij afdeling - waken over de orde en de netheid in de winkel

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: KEN SHOE FASHION

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

  • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Body2Win

    Type: Studentenjob

    JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ LITTORAL in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ LITTORAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ LITTORAL. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ LITTORAL. BAKKERIJ LITTORAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ LITTORAL. Leave a respond for BAKKERIJ LITTORAL. BAKKERIJ LITTORAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ LITTORAL op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ LITTORAL
Location of BAKKERIJ LITTORAL on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ LITTORAL

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ LITTORAL BAKKERIJ LITTORAL: CENTEA | FANNY LOUWAGIE | BVBA DE STERKE ANDRE | FEDERALE POLITIE | GERMAR

Other related companies as BAKKERIJ LITTORAL: CENTEA | FANNY LOUWAGIE | BVBA DE STERKE ANDRE | FEDERALE POLITIE | GERMAR

BAKKERIJ LITTORAL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ LITTORAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217681884. Het bedrijf BAKKERIJ LITTORAL bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 63; 8430; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ LITTORAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ LITTORAL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ LITTORAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ LITTORAL, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ LITTORAL op de kaart.

BAKKERIJ LITTORAL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ LITTORAL, company assigned to the tax number BE06217681884. The company BAKKERIJ LITTORAL is located at the address: KERKSTRAAT 63; 8430; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ LITTORAL were not found.
The main activity of BAKKERIJ LITTORAL is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ LITTORAL is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ LITTORAL, open positions, location of BAKKERIJ LITTORAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ LITTORAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ LITTORAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ LITTORAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ LITTORAL, employees, financial statistics.