BVBA DE STERKE ANDRE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • BVBA DE STERKE ANDRE
Private companiesPersonal Services • BVBA DE STERKE ANDRE

Contactgegevens BVBA DE STERKE ANDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA DE STERKE ANDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA DE STERKE ANDRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 21A; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93556134 (+32-93556134) 93556134 (+32-93556134)

Fax (fax): +32 (56) 309-87-42 +32 (56) 309-87-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA DE STERKE ANDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA DE STERKE ANDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA DE STERKE ANDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA DE STERKE ANDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA DE STERKE ANDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA DE STERKE ANDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA DE STERKE ANDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA DE STERKE ANDRE
Products information BVBA DE STERKE ANDRE

BTW identificatienummer (tax): BE08545959472
Ondernemingsnummer: 5771636962
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Meubles de Jardin,Meubles en Teak. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Sapins de No?l.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats.

Product categorie (product category): Royal Canin. Jardinage. Articles de jardin. Souvenirs and objets artisanaux. Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA DE STERKE ANDRE
(Get full report from official database of BE for BVBA DE STERKE ANDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA DE STERKE ANDRE
Addition kinds of activities for BVBA DE STERKE ANDRE

3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
263105. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
35320100. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
39610105. Pins (juwelen), behalve edelmetaal | Pins (jewelry), except precious metal
49719900. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
56329904. handtassen | Handbags
76299905. Reparatie van telecommunicatieapparatuur (behalve telefoons) | Telecommunication equipment repair (except telephones)

Werken bij BVBA DE STERKE ANDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA DE STERKE ANDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA DE STERKE ANDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA DE STERKE ANDRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student zaterdagwerk (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

Zoek naar antwoorden van BVBA DE STERKE ANDRE in sociale netwerken
Look for responds of BVBA DE STERKE ANDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA DE STERKE ANDRE. Laat een reactie achter voor BVBA DE STERKE ANDRE. BVBA DE STERKE ANDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA DE STERKE ANDRE. Leave a respond for BVBA DE STERKE ANDRE. BVBA DE STERKE ANDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA DE STERKE ANDRE op de google maps. Adres en contacten BVBA DE STERKE ANDRE
Location of BVBA DE STERKE ANDRE on the google maps. Address and contacts of BVBA DE STERKE ANDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA DE STERKE ANDRE BVBA DE STERKE ANDRE: SHELL | Lambaerts Verzekeringen NV | Coiff'Elles | VIVATOURS | DE RIDDER VERZEKERINGEN

Other related companies as BVBA DE STERKE ANDRE: SHELL | Lambaerts Verzekeringen NV | Coiff'Elles | VIVATOURS | DE RIDDER VERZEKERINGEN

BVBA DE STERKE ANDRE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA DE STERKE ANDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08545959472. Het bedrijf BVBA DE STERKE ANDRE bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 21A; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Royal Canin. Jardinage. Articles de jardin. Souvenirs and objets artisanaux. Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits: Meubles de Jardin,Meubles en Teak. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Sapins de No?l.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
De hoofdactiviteit van BVBA DE STERKE ANDRE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA DE STERKE ANDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA DE STERKE ANDRE, openstaande posities, locatie van BVBA DE STERKE ANDRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVBA DE STERKE ANDRE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BVBA DE STERKE ANDRE, company assigned to the tax number BE08545959472. The company BVBA DE STERKE ANDRE is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 21A; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Royal Canin. Jardinage. Articles de jardin. Souvenirs and objets artisanaux. Fleurs and plantes. List of products are Produits: Meubles de Jardin,Meubles en Teak. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Sapins de No?l.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
The main activity of BVBA DE STERKE ANDRE is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA DE STERKE ANDRE is not available. You also can look at reviews of BVBA DE STERKE ANDRE, open positions, location of BVBA DE STERKE ANDRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA DE STERKE ANDRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA DE STERKE ANDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA DE STERKE ANDRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA DE STERKE ANDRE, employees, financial statistics.