BAKKERIJ HUGO & KARIN

Contactgegevens BAKKERIJ HUGO & KARIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ HUGO & KARIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ HUGO & KARIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 6; 9255; BUGGENHOUT, België

Telefoon (phone): 52332076 (+32-52332076) 52332076 (+32-52332076)

Fax (fax): +32 (14) 157-40-92 +32 (14) 157-40-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ HUGO & KARIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ HUGO & KARIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ HUGO & KARIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ HUGO & KARIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ HUGO & KARIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ HUGO & KARIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ HUGO & KARIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ HUGO & KARIN
Products information BAKKERIJ HUGO & KARIN

BTW identificatienummer (tax): BE01784698486
Ondernemingsnummer: 4423339843
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BAKKERIJ HUGO & KARIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ HUGO & KARIN
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ HUGO & KARIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ HUGO & KARIN
Addition kinds of activities for BAKKERIJ HUGO & KARIN

109902. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
371102. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
20330405. Groentesappen: geconcentreerd, warm pak | Vegetable juices: concentrated, hot pack
25140100. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
32290800. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
35599942. Vibratory parts handling equipment | Vibratory parts handling equipment
37219901. Autogiros | Autogiros
50519906. Platen, metaal | Plates, metal
50750111. Ventilatieapparatuur en benodigdheden | Ventilating equipment and supplies
51370202. Lingerie | Lingerie

Werken bij BAKKERIJ HUGO & KARIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ HUGO & KARIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ HUGO & KARIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ HUGO & KARIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • ELEKTRICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als elektricien instaan voor het werken binnen het atelier, dit voor het afwerken van veranda's, het plaatsen van spotten, stopcontacten, elektrische zonnewering, voorzieningen voor airco, verwarming, ... Allround zal je ervoor zorgen dat de veranda, bijgebouw van alle elektriciteit voorzien is.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

    Regio: MOERBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • Telefonisch enquêteur Bijverdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco zoekt Nederlandstalige, Franstalige en perfect tweetalige studenten die vanaf begin april als enquêteur vanuit Gent en op iets langere termijn van thuis uit willen werken. Je werkt voor een gerenommeerd marktonderzoekbureau. Dit kan zowel voltijds of deeltijds, in de week of op zaterdag. Je neemt contact op met particulieren en bedrijven en neemt telefonisch enquêtes af. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en een script dat je dient toe te passen. De antwoorden registreer je via de computer correct in het systeem. Je plant jouw dagen zelf in.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: MAARTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ HUGO & KARIN in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ HUGO & KARIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ HUGO & KARIN. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ HUGO & KARIN. BAKKERIJ HUGO & KARIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ HUGO & KARIN. Leave a respond for BAKKERIJ HUGO & KARIN. BAKKERIJ HUGO & KARIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ HUGO & KARIN op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ HUGO & KARIN
Location of BAKKERIJ HUGO & KARIN on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ HUGO & KARIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ HUGO & KARIN BAKKERIJ HUGO & KARIN: HANS D'HOORE | CLEMENT BERGHMANS EN ZOON | RUDY LABARQUE | Plan Net | THIERRY COMPS

Other related companies as BAKKERIJ HUGO & KARIN: HANS D'HOORE | CLEMENT BERGHMANS EN ZOON | RUDY LABARQUE | Plan Net | THIERRY COMPS

BAKKERIJ HUGO & KARIN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ HUGO & KARIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01784698486. Het bedrijf BAKKERIJ HUGO & KARIN bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 6; 9255; BUGGENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ HUGO & KARIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ HUGO & KARIN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ HUGO & KARIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ HUGO & KARIN, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ HUGO & KARIN op de kaart.

BAKKERIJ HUGO & KARIN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ HUGO & KARIN, company assigned to the tax number BE01784698486. The company BAKKERIJ HUGO & KARIN is located at the address: KASTEELSTRAAT 6; 9255; BUGGENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ HUGO & KARIN were not found.
The main activity of BAKKERIJ HUGO & KARIN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ HUGO & KARIN is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ HUGO & KARIN, open positions, location of BAKKERIJ HUGO & KARIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ HUGO & KARIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ HUGO & KARIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ HUGO & KARIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ HUGO & KARIN, employees, financial statistics.