BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN

Contactgegevens BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOF TE FIENNESSTRAAT 28; 9681; MAARKEDAL, België

Telefoon (phone): 55211206 (+32-55211206) 55211206 (+32-55211206)

Fax (fax): +32 (56) 317-94-98 +32 (56) 317-94-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN
Products information BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN

BTW identificatienummer (tax): BE06834564208
Ondernemingsnummer: 6381652832
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN
Addition kinds of activities for BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN

382999. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
16110207. Grind- of vuilwegbouw | Gravel or dirt road construction
34430902. Pijp, grote diameter: metalen plaat | Pipe, large diameter: metal plate
50460306. Restaurantuitrusting en benodigdheden, nec | Restaurant equipment and supplies, nec
65139900. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec

Werken bij BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Machine operator (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

  • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Opdienen Afwas

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN. BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN. Leave a respond for BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN. BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN
Location of BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN: RESTAURANT MACHIAVELLI | JAN BOSSCHAERT | J.P.G. GESTION | Cornil A | EEUWIG JONG VLEUGT

Other related companies as BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN: RESTAURANT MACHIAVELLI | JAN BOSSCHAERT | J.P.G. GESTION | Cornil A | EEUWIG JONG VLEUGT

BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834564208. Het bedrijf BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN bevindt zich op het adres: HOF TE FIENNESSTRAAT 28; 9681; MAARKEDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN op de kaart.

BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN, company assigned to the tax number BE06834564208. The company BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN is located at the address: HOF TE FIENNESSTRAAT 28; 9681; MAARKEDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN were not found.
The main activity of BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN, open positions, location of BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ DER VL. ARDENNEN, employees, financial statistics.