BAKKERIJ DE OUDE MARKT

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • BAKKERIJ DE OUDE MARKT
Private companiesBusiness Services • BAKKERIJ DE OUDE MARKT

Contactgegevens BAKKERIJ DE OUDE MARKT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ DE OUDE MARKT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ DE OUDE MARKT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE MARKT 16B1; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11665722 (+32-11665722) 11665722 (+32-11665722)

Fax (fax): +32 (13) 971-42-71 +32 (13) 971-42-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ DE OUDE MARKT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ DE OUDE MARKT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ DE OUDE MARKT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ DE OUDE MARKT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ DE OUDE MARKT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ DE OUDE MARKT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ DE OUDE MARKT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ DE OUDE MARKT
Products information BAKKERIJ DE OUDE MARKT

BTW identificatienummer (tax): BE09089508056
Ondernemingsnummer: 9552856445
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BAKKERIJ DE OUDE MARKT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ DE OUDE MARKT
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ DE OUDE MARKT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ DE OUDE MARKT
Addition kinds of activities for BAKKERIJ DE OUDE MARKT

20999919. Tortillas, vers of gekoeld | Tortillas, fresh or refrigerated
23929903. Laken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, fabric: made from purchased materials
35420401. Spinning draaibanken | Spinning lathes
36740213. Wafers (halfgeleider apparaten) | Wafers (semiconductor devices)
50210110. Theater zetels | Theater seats
59939904. sigarenhandelaar | Tobacconist
73890000. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec

Werken bij BAKKERIJ DE OUDE MARKT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ DE OUDE MARKT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ DE OUDE MARKT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ DE OUDE MARKT. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ DE OUDE MARKT in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ DE OUDE MARKT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ DE OUDE MARKT. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ DE OUDE MARKT. BAKKERIJ DE OUDE MARKT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ DE OUDE MARKT. Leave a respond for BAKKERIJ DE OUDE MARKT. BAKKERIJ DE OUDE MARKT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ DE OUDE MARKT op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ DE OUDE MARKT
Location of BAKKERIJ DE OUDE MARKT on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ DE OUDE MARKT

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ DE OUDE MARKT BAKKERIJ DE OUDE MARKT: GROEP ARGENTA | St Antonius | DOUBLE YOU PHOTO CINE | J. VERELST ET FILS | Art Project Management bvba

Other related companies as BAKKERIJ DE OUDE MARKT: GROEP ARGENTA | St Antonius | DOUBLE YOU PHOTO CINE | J. VERELST ET FILS | Art Project Management bvba

BAKKERIJ DE OUDE MARKT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ DE OUDE MARKT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09089508056. Het bedrijf BAKKERIJ DE OUDE MARKT bevindt zich op het adres: OUDE MARKT 16B1; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 419,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ DE OUDE MARKT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ DE OUDE MARKT is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ DE OUDE MARKT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ DE OUDE MARKT, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ DE OUDE MARKT op de kaart.

BAKKERIJ DE OUDE MARKT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ DE OUDE MARKT, company assigned to the tax number BE09089508056. The company BAKKERIJ DE OUDE MARKT is located at the address: OUDE MARKT 16B1; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 419,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ DE OUDE MARKT were not found.
The main activity of BAKKERIJ DE OUDE MARKT is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ DE OUDE MARKT is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ DE OUDE MARKT, open positions, location of BAKKERIJ DE OUDE MARKT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ DE OUDE MARKT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ DE OUDE MARKT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ DE OUDE MARKT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ DE OUDE MARKT, employees, financial statistics.