BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE
Private companiesLegal Services • BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE

Contactgegevens BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAARLEDORPSTRAAT 29; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92829498 (+32-92829498) 92829498 (+32-92829498)

Fax (fax): +32 (51) 838-95-72 +32 (51) 838-95-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE
Products information BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE

BTW identificatienummer (tax): BE08662689208
Ondernemingsnummer: 2022277832
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE
Addition kinds of activities for BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE

35929901. carburateurs | Carburetors
36340111. Kookplaten, elektrisch | Hot plates, electric
38210116. microtomen | Microtomes
39990506. Reinigingsmiddelen, pijp en sigarettenhouder | Cleaners, pipe and cigarette holder
40139903. Spoorwegschakelen | Railroad switching

Werken bij BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Inpakmedewerker koekjes - 2 ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Student Bobbejaanland - weekend & herfstvakantie (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Studentenjob

    't Plezantste land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog enthousiaste studenten tijdens de weekends en de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie staat het park helemaal in thema "Halloween". Zoek je nog een leuke bijverdienste? Stel je dan snel kandidaat! Je kan worden ingezet op verschillende werkplekken binnen het park. - attracties - horeca - onderhoud - schoonmaak - shops

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE. BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE. Leave a respond for BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE. BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE
Location of BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE: L?AQUARELLE | DJ Marc van Vlaanderen | Multidata SPRLU | J. BRICHAUX | GRIET DECLERCQ

Other related companies as BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE: L?AQUARELLE | DJ Marc van Vlaanderen | Multidata SPRLU | J. BRICHAUX | GRIET DECLERCQ

BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08662689208. Het bedrijf BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE bevindt zich op het adres: BAARLEDORPSTRAAT 29; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE op de kaart.

BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE, company assigned to the tax number BE08662689208. The company BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE is located at the address: BAARLEDORPSTRAAT 29; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE were not found.
The main activity of BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE, open positions, location of BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ 'T KRAMIKSKE, employees, financial statistics.