ALBERT IMPENS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ALBERT IMPENS
Private companiesLegal Services • ALBERT IMPENS

Contactgegevens ALBERT IMPENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT IMPENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT IMPENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOLPENSWEGE 58; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93574235 (+32-93574235) 93574235 (+32-93574235)

Fax (fax): +32 (61) 721-22-25 +32 (61) 721-22-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT IMPENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT IMPENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT IMPENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT IMPENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT IMPENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT IMPENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT IMPENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT IMPENS
Products information ALBERT IMPENS

BTW identificatienummer (tax): BE08872253417
Ondernemingsnummer: 3571075439
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Pain.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT IMPENS
(Get full report from official database of BE for ALBERT IMPENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT IMPENS
Addition kinds of activities for ALBERT IMPENS

4499. Watervervoerdiensten, nv | Water transportation services, nec
02190000. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
14220103. Kalksteen, grond | Lime rock, ground
20370000. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
20630000. Bietensuiker | Beet sugar
34629906. Machinale smeedstukken, ferro | Machinery forgings, ferrous
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines

Werken bij ALBERT IMPENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT IMPENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT IMPENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT IMPENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • Kraanmachinist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transport- en kraanbedrijf zijn wij op zoek naar een kraanmachinist.

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • Mecanicien Vrachtwagens (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een elektromechanicien voor het opsporen van defecten in vrachtwagens en legervoertuigen.

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Afwasser (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas en opkuis keuken, indien nodig help je mee met kleine keukentaken

  • Internship QA Engineer (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: OneSpan (formerly known as VASCO)

    Type: Studentenjob

    At OneSpan, you’ll be part of a team that is trusted by more than 10,000 organizations around the world to safeguard their customers against cyber-crime and fraud, and deliver exceptional digital experiences that build lasting customer loyalty. Your contribution will help us to push the boundaries of what’s possible to improve the security and lives of millions of people around the world. In short, what you do here matters. ONESPAN, a world leader in strong authentication and e-signature solutions, is currently looking for a Quality Assurance Intern to join its QA team in Strombeek-Bever. The QA organization in Strombeek-Bever works closely together with other ONESPAN R&D centers worldwide to qualify a broad range of its products & solutions, including embedded and sever-based software. The Quality Assurance Intern assists in maintaining, implementing and extending existing testing artefacts (test specifications, test harnesses, & test automation framework). The test engineer uses the various tools to execute tests, both manual and automated, in order to monitor and report on the overall quality of the ONESPAN products and solutions. The Quality Assurance Intern performs all the necessary test activities to ensure product functionality implementation corresponds with the specifications. Responsibilities The Quality Assurance Intern assists in maintaining, implementing and extending existing testing artefacts (test specifications, test harnesses, & test automation framework). The test engineer uses the various tools to execute tests, both manual and automated, in order to monitor and report on the overall quality of the ONESPAN products and solutions. The Quality Assurance Intern performs all the necessary test activities to ensure product functionality implementation corresponds with the specifications. Key Tasks: The Quality Assurance Intern works closely with other QA Engineers, the QA Manager and other R&D staff in various capacities. The typical activities include: Define product specific test specifications, test plans and test cases; review test documentation with the product owner; and maintain the documentation throughout the SDLC. Extend our test automation framework in Python, you make use of third party tools like Jenkins continuous integration server, Selenium WebDriver, SeleniumGrid, AutoIT, pywinauto and the Python programming language, in order to automate the testing of various ONESPAN products. Deploy various Servers, (Linux, Windows AD, and Database systems) in order to test ONESPAN’s products. Execute manual & automated test cases; work with developers/support-engineers to help reproduce/troubleshoot/root-cause software issues; and report regular test status and updates to the R&D team.

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

Zoek naar antwoorden van ALBERT IMPENS in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT IMPENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT IMPENS. Laat een reactie achter voor ALBERT IMPENS. ALBERT IMPENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT IMPENS. Leave a respond for ALBERT IMPENS. ALBERT IMPENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT IMPENS op de google maps. Adres en contacten ALBERT IMPENS
Location of ALBERT IMPENS on the google maps. Address and contacts of ALBERT IMPENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT IMPENS ALBERT IMPENS: FORTIS | JAN MERKX | JEAN DELANAYE | Mermans & Van Den Heuvel Schilderwerken BVBA | Sunparks nv

Other related companies as ALBERT IMPENS: FORTIS | JAN MERKX | JEAN DELANAYE | Mermans & Van Den Heuvel Schilderwerken BVBA | Sunparks nv

ALBERT IMPENS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT IMPENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08872253417. Het bedrijf ALBERT IMPENS bevindt zich op het adres: VOLPENSWEGE 58; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Pain..
De hoofdactiviteit van ALBERT IMPENS is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT IMPENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT IMPENS, openstaande posities, locatie van ALBERT IMPENS op de kaart.

ALBERT IMPENS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT IMPENS, company assigned to the tax number BE08872253417. The company ALBERT IMPENS is located at the address: VOLPENSWEGE 58; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Pain..
The main activity of ALBERT IMPENS is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT IMPENS is not available. You also can look at reviews of ALBERT IMPENS, open positions, location of ALBERT IMPENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT IMPENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT IMPENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT IMPENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT IMPENS, employees, financial statistics.