' ZOET MONDJE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ' ZOET MONDJE
Private companiesReal Estate • ' ZOET MONDJE

Contactgegevens ' ZOET MONDJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ' ZOET MONDJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

' ZOET MONDJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTRAAT 212; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16208046 (+32-16208046) 16208046 (+32-16208046)

Fax (fax): +32 (19) 422-77-64 +32 (19) 422-77-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ' ZOET MONDJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "' ZOET MONDJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "' ZOET MONDJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ' ZOET MONDJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ' ZOET MONDJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ' ZOET MONDJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ' ZOET MONDJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ' ZOET MONDJE
Products information ' ZOET MONDJE

BTW identificatienummer (tax): BE01704772949
Ondernemingsnummer: 3030548095
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 504,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Chocolat & Pralines.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ' ZOET MONDJE
(Get full report from official database of BE for ' ZOET MONDJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ' ZOET MONDJE
Addition kinds of activities for ' ZOET MONDJE

9221. Politiebescherming | Police protection
799699. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec
922499. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec
24990704. Tafellampen: rotan, riet en wilg | Table pads: rattan, reed, and willow
50729906. hangsloten | Padlocks
56990405. Shirts, op maat gemaakt | Shirts, custom made

Werken bij ' ZOET MONDJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ' ZOET MONDJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ' ZOET MONDJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ' ZOET MONDJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • Orderadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • Poets- en huishoudhulp regio Rotselaar, Haacht (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Rotselaar, Haacht en omgeving

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent krokusvakantie verhuring fietsen en gocarts (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Verhuur gokarts en fietsen 38 u / week - zondag en maandag vrij.

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

Zoek naar antwoorden van ' ZOET MONDJE in sociale netwerken
Look for responds of ' ZOET MONDJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ' ZOET MONDJE. Laat een reactie achter voor ' ZOET MONDJE. ' ZOET MONDJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ' ZOET MONDJE. Leave a respond for ' ZOET MONDJE. ' ZOET MONDJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ' ZOET MONDJE op de google maps. Adres en contacten ' ZOET MONDJE
Location of ' ZOET MONDJE on the google maps. Address and contacts of ' ZOET MONDJE

Andere gerelateerde bedrijven als come ' ZOET MONDJE ' ZOET MONDJE: RUSTOORD DE NOTELAAR | HEIN GERICKE GENT | F?LIX THENAERS | AU VIEUX TANCR?MONT | De Wit M

Other related companies as ' ZOET MONDJE: RUSTOORD DE NOTELAAR | HEIN GERICKE GENT | F?LIX THENAERS | AU VIEUX TANCR?MONT | De Wit M

' ZOET MONDJE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ' ZOET MONDJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01704772949. Het bedrijf ' ZOET MONDJE bevindt zich op het adres: DIESTSESTRAAT 212; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 504,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Chocolat & Pralines..
De hoofdactiviteit van ' ZOET MONDJE is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ' ZOET MONDJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ' ZOET MONDJE, openstaande posities, locatie van ' ZOET MONDJE op de kaart.

' ZOET MONDJE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ' ZOET MONDJE, company assigned to the tax number BE01704772949. The company ' ZOET MONDJE is located at the address: DIESTSESTRAAT 212; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 504,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Chocolat & Pralines..
The main activity of ' ZOET MONDJE is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ' ZOET MONDJE is not available. You also can look at reviews of ' ZOET MONDJE, open positions, location of ' ZOET MONDJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ' ZOET MONDJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ' ZOET MONDJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ' ZOET MONDJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ' ZOET MONDJE, employees, financial statistics.