JEAN DE WETTE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • JEAN DE WETTE
Private companiesLegal Services • JEAN DE WETTE

Contactgegevens JEAN DE WETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN DE WETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN DE WETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CRUPET 60; 5330; ASSESSE, België

Telefoon (phone): 83656699 (+32-83656699) 83656699 (+32-83656699)

Fax (fax): +32 (3) 332-18-50 +32 (3) 332-18-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN DE WETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN DE WETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN DE WETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN DE WETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN DE WETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN DE WETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN DE WETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN DE WETTE
Products information JEAN DE WETTE

BTW identificatienummer (tax): BE02906951904
Ondernemingsnummer: 6536560058
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in JEAN DE WETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN DE WETTE
(Get full report from official database of BE for JEAN DE WETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN DE WETTE
Addition kinds of activities for JEAN DE WETTE

20990204. Gist | Yeast
35420102. Ponsen en scheren machines | Punching and shearing machines
50840706. Verontreiniging apparatuur, lucht (milieu) | Pollution control equipment, air (environmental)
57310201. Videocamera's en accessoires | Video cameras and accessories
59999926. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec

Werken bij JEAN DE WETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN DE WETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN DE WETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN DE WETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van JEAN DE WETTE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN DE WETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN DE WETTE. Laat een reactie achter voor JEAN DE WETTE. JEAN DE WETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN DE WETTE. Leave a respond for JEAN DE WETTE. JEAN DE WETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN DE WETTE op de google maps. Adres en contacten JEAN DE WETTE
Location of JEAN DE WETTE on the google maps. Address and contacts of JEAN DE WETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN DE WETTE JEAN DE WETTE: JOSEPH HOCKS | HUIS REYMEN | A.D.P Taalvakanties | LE CHIEN DU CHIEN | Leroy

Other related companies as JEAN DE WETTE: JOSEPH HOCKS | HUIS REYMEN | A.D.P Taalvakanties | LE CHIEN DU CHIEN | Leroy

JEAN DE WETTE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN DE WETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02906951904. Het bedrijf JEAN DE WETTE bevindt zich op het adres: RUE DE CRUPET 60; 5330; ASSESSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 564,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in JEAN DE WETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN DE WETTE is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN DE WETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN DE WETTE, openstaande posities, locatie van JEAN DE WETTE op de kaart.

JEAN DE WETTE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN DE WETTE, company assigned to the tax number BE02906951904. The company JEAN DE WETTE is located at the address: RUE DE CRUPET 60; 5330; ASSESSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 564,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bloemen and planten. Products created in JEAN DE WETTE were not found.
The main activity of JEAN DE WETTE is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN DE WETTE is not available. You also can look at reviews of JEAN DE WETTE, open positions, location of JEAN DE WETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN DE WETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN DE WETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN DE WETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN DE WETTE, employees, financial statistics.