FLMALMAR HANDEL NV

Contactgegevens FLMALMAR HANDEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMALMAR HANDEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMALMAR HANDEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindestr. 104 9090 Melle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-72-73-70 32-92-72-73-70

Fax (fax): 32-92-52-33-47 32-92-52-33-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMALMAR HANDEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMALMAR HANDEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMALMAR HANDEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMALMAR HANDEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMALMAR HANDEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMALMAR HANDEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMALMAR HANDEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMALMAR HANDEL NV
Products information FLMALMAR HANDEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE04577697753
Ondernemingsnummer: 4352203369
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLMALMAR HANDEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMALMAR HANDEL NV
(Get full report from official database of BE for FLMALMAR HANDEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMALMAR HANDEL NV
Addition kinds of activities for FLMALMAR HANDEL NV

07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
23920403. Placemats, plastic of textiel | Placemats, plastic or textile
27110000. Kranten | Newspapers
32719910. Blokken, beton: stralingsbestendig | Blocks, concrete: radiation-proof
33120301. Billets, staal | Billets, steel
34129900. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
38230413. Infraroodinstrumenten, industrieel proces type | Infrared instruments, industrial process type
47899902. Ruimtevlucht operaties, behalve de overheid | Space flight operations, except government

Werken bij FLMALMAR HANDEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMALMAR HANDEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMALMAR HANDEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMALMAR HANDEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

  • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

    Type: Werfreserve

    Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van FLMALMAR HANDEL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMALMAR HANDEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMALMAR HANDEL NV. Laat een reactie achter voor FLMALMAR HANDEL NV. FLMALMAR HANDEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMALMAR HANDEL NV. Leave a respond for FLMALMAR HANDEL NV. FLMALMAR HANDEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMALMAR HANDEL NV op de google maps. Adres en contacten FLMALMAR HANDEL NV
Location of FLMALMAR HANDEL NV on the google maps. Address and contacts of FLMALMAR HANDEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMALMAR HANDEL NV FLMALMAR HANDEL NV: Vitse H | Neon Lighting Splen | B.C. AMBIORIX | Labeeuw M | Roels Trees

Other related companies as FLMALMAR HANDEL NV: Vitse H | Neon Lighting Splen | B.C. AMBIORIX | Labeeuw M | Roels Trees

FLMALMAR HANDEL NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMALMAR HANDEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04577697753. Het bedrijf FLMALMAR HANDEL NV bevindt zich op het adres: Lindestr. 104 9090 Melle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLMALMAR HANDEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMALMAR HANDEL NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMALMAR HANDEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMALMAR HANDEL NV, openstaande posities, locatie van FLMALMAR HANDEL NV op de kaart.

FLMALMAR HANDEL NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMALMAR HANDEL NV, company assigned to the tax number BE04577697753. The company FLMALMAR HANDEL NV is located at the address: Lindestr. 104 9090 Melle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLMALMAR HANDEL NV were not found.
The main activity of FLMALMAR HANDEL NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMALMAR HANDEL NV is not available. You also can look at reviews of FLMALMAR HANDEL NV, open positions, location of FLMALMAR HANDEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMALMAR HANDEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMALMAR HANDEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMALMAR HANDEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMALMAR HANDEL NV, employees, financial statistics.