Alnor Plastics Packaging

Contactgegevens Alnor Plastics Packaging: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alnor Plastics Packaging: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alnor Plastics Packaging

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Rochusstraat 36; 9320; Aalst (Nieuwerkerken), België

Telefoon (phone): 053 80 75 70; 053 83 04 45 (+32-053 80 75 70; 053 83 04 45) 053 80 75 70; 053 83 04 45 (+32-053 80 75 70; 053 83 04 45)

Fax (fax): 053 83 73 69 (+32-053 83 73 69) 053 83 73 69 (+32-053 83 73 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alnor Plastics Packaging: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alnor Plastics Packaging"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alnor Plastics Packaging"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alnor Plastics Packaging, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alnor Plastics Packaging. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alnor Plastics Packaging, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alnor Plastics Packaging. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alnor Plastics Packaging
Products information Alnor Plastics Packaging

BTW identificatienummer (tax): BE09450958251
Ondernemingsnummer: 1903076171
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Alnor Plastics Packaging zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packing Plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alnor Plastics Packaging
(Get full report from official database of BE for Alnor Plastics Packaging)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alnor Plastics Packaging
Addition kinds of activities for Alnor Plastics Packaging

122299. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
731902. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
754901. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services
20110103. Kalfsvlees, uit vlees geslacht op het terrein | Veal, from meat slaughtered on site
27540600. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
28699910. Gekloreerde oplosmiddelen | Chlorinated solvents
35679900. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
39490804. Bruggen, biljart en zwembad | Bridges, billiard and pool
48320108. Ritme en blues | Rhythm and blues
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij Alnor Plastics Packaging: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alnor Plastics Packaging: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alnor Plastics Packaging. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alnor Plastics Packaging. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

  • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Administratief Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Ukkel zijn we op zoek naar een administratief medewerker met communicatieve skills. Ben je sterk in administratieve taken? Heb je eventueel ervaring in credit control? Ben je graag in contact met mensen? Lees dan snel deze vacature ! Je staat in voor algemene administratieve taken: dispatch van telefoons, mails en brieven, encodage van gegevens in de systemen, scannen en dispatchen van documenten Na een uitgebreide coaching, doe je ook credit control, waarbij je de opvolging van onbetaalde facturen zal uitvoeren

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van Alnor Plastics Packaging in sociale netwerken
Look for responds of Alnor Plastics Packaging in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alnor Plastics Packaging. Laat een reactie achter voor Alnor Plastics Packaging. Alnor Plastics Packaging bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alnor Plastics Packaging. Leave a respond for Alnor Plastics Packaging. Alnor Plastics Packaging on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alnor Plastics Packaging op de google maps. Adres en contacten Alnor Plastics Packaging
Location of Alnor Plastics Packaging on the google maps. Address and contacts of Alnor Plastics Packaging

Andere gerelateerde bedrijven als come Alnor Plastics Packaging Alnor Plastics Packaging: KRIBI | GRAPHISTES | FERNAND BROSE | Vandermeulen Bijouterie SPRL | JMB Management

Other related companies as Alnor Plastics Packaging: KRIBI | GRAPHISTES | FERNAND BROSE | Vandermeulen Bijouterie SPRL | JMB Management

Alnor Plastics Packaging is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alnor Plastics Packaging, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09450958251. Het bedrijf Alnor Plastics Packaging bevindt zich op het adres: Sint-Rochusstraat 36; 9320; Aalst (Nieuwerkerken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 740,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Packing Plastic. Producten gemaakt in Alnor Plastics Packaging zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alnor Plastics Packaging is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alnor Plastics Packaging is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alnor Plastics Packaging, openstaande posities, locatie van Alnor Plastics Packaging op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alnor Plastics Packaging is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alnor Plastics Packaging, company assigned to the tax number BE09450958251. The company Alnor Plastics Packaging is located at the address: Sint-Rochusstraat 36; 9320; Aalst (Nieuwerkerken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 740,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Packing Plastic. Products created in Alnor Plastics Packaging were not found.
The main activity of Alnor Plastics Packaging is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Alnor Plastics Packaging is not available. You also can look at reviews of Alnor Plastics Packaging, open positions, location of Alnor Plastics Packaging on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alnor Plastics Packaging, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alnor Plastics Packaging, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alnor Plastics Packaging, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alnor Plastics Packaging, employees, financial statistics.