Refacom SA

Contactgegevens Refacom SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Refacom SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Refacom SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Alexandre Pierrard 19-21; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 00 89; 02 522 03 13 (+32-02 521 00 89; 02 522 03 13) 02 521 00 89; 02 522 03 13 (+32-02 521 00 89; 02 522 03 13)

Fax (fax): 02 520 96 90 (+32-02 520 96 90) 02 520 96 90 (+32-02 520 96 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Refacom SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Refacom SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Refacom SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Refacom SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Refacom SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Refacom SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Refacom SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Refacom SA
Products information Refacom SA

BTW identificatienummer (tax): BE07547851562
Ondernemingsnummer: 5790863037
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Strapping - Machines & material; Packing (Plastic); Packing - General; Tape - Adhesive

Product categorie (product category): Packing machinery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Refacom SA
(Get full report from official database of BE for Refacom SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Refacom SA
Addition kinds of activities for Refacom SA

3562. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
30699920. Tubing, rubber | Tubing, rubber
30890204. Carafes, kunststoffen | Carafes, plastics
48990000. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
51620100. harsen | Resins
82110102. Katholieke basisschool | Catholic elementary school

Werken bij Refacom SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Refacom SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Refacom SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Refacom SA. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker Undercoating (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

  • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit WAREGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

  • Chauffeur C met kooiaap (bonus bedrijfsvoertuig privégebruik) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur met interesse of ervaring kooiaap, die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Indien interesse geven wij opleidingen kooiaap. Door ons uitgebreid klantenbestand, kom je bij verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job. De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

  • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

Zoek naar antwoorden van Refacom SA in sociale netwerken
Look for responds of Refacom SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Refacom SA. Laat een reactie achter voor Refacom SA. Refacom SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Refacom SA. Leave a respond for Refacom SA. Refacom SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Refacom SA op de google maps. Adres en contacten Refacom SA
Location of Refacom SA on the google maps. Address and contacts of Refacom SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Refacom SA Refacom SA: BUREAU STALS L.-RUTTEN | Boschmans Stefan | BAKKERIJ LE SQUARE | Fierens S | Leduc S

Other related companies as Refacom SA: BUREAU STALS L.-RUTTEN | Boschmans Stefan | BAKKERIJ LE SQUARE | Fierens S | Leduc S

Refacom SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Refacom SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07547851562. Het bedrijf Refacom SA bevindt zich op het adres: Rue Alexandre Pierrard 19-21; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Packing machinery. Lijst met producten zijn Strapping - Machines & material; Packing (Plastic); Packing - General; Tape - Adhesive.
De hoofdactiviteit van Refacom SA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Refacom SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Refacom SA, openstaande posities, locatie van Refacom SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Refacom SA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Refacom SA, company assigned to the tax number BE07547851562. The company Refacom SA is located at the address: Rue Alexandre Pierrard 19-21; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Packing machinery. List of products are Strapping - Machines & material; Packing (Plastic); Packing - General; Tape - Adhesive.
The main activity of Refacom SA is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Refacom SA is not available. You also can look at reviews of Refacom SA, open positions, location of Refacom SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Refacom SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Refacom SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Refacom SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Refacom SA, employees, financial statistics.