Vanderbiest BVBA

Contactgegevens Vanderbiest BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderbiest BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderbiest BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijgmaalsesteenweg 6; 3012; Leuven (Wilsele), België

Telefoon (phone): 016 20 38 24; 016 29 65 85; 016 24 68 85 (+32-016 20 38 24; 016 29 65 85; 016 24 68 85) 016 20 38 24; 016 29 65 85; 016 24 68 85 (+32-016 20 38 24; 016 29 65 85; 016 24 68 85)

Fax (fax): 016 20 38 24; 016 29 10 06 (+32-016 20 38 24; 016 29 10 06) 016 20 38 24; 016 29 10 06 (+32-016 20 38 24; 016 29 10 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderbiest BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderbiest BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderbiest BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderbiest BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderbiest BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderbiest BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderbiest BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderbiest BVBA
Products information Vanderbiest BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03656219482
Ondernemingsnummer: 5150085449
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Strapping - Machines & material; Boxes; Cardboard & corrugated cardboard - Mfg. & Whol.; Tape - Adhesive; Packing (Plastic); Packing - General

Product categorie (product category): Packing - Paper and cardboard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderbiest BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanderbiest BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderbiest BVBA
Addition kinds of activities for Vanderbiest BVBA

5962. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
17420202. Buitenkant isolatie en afwerking (eifs) applicator | Exterior insulation and finish (eifs) applicator
22111216. Typewriter lintdoek | Typewriter ribbon cloth
36399902. Warmwaterverwarmers, huishoudelijk | Hot water heaters, household
44820000. Ferries | Ferries
54110202. Gemakwinkels, onafhankelijk | Convenience stores, independent
59450201. Kinder speelgoed en spelletjes, behalve poppen | Children's toys and games, except dolls
59619914. Cadeauartikelen, postorder | Gift items, mail order
76290302. Telefoon reparatie | Telephone set repair
82990300. Muziek- en drama scholen | Music and drama schools

Werken bij Vanderbiest BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderbiest BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderbiest BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderbiest BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Studenten Hoge School/Univ (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Mol zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van Vanderbiest BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanderbiest BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderbiest BVBA. Laat een reactie achter voor Vanderbiest BVBA. Vanderbiest BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderbiest BVBA. Leave a respond for Vanderbiest BVBA. Vanderbiest BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderbiest BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanderbiest BVBA
Location of Vanderbiest BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanderbiest BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderbiest BVBA Vanderbiest BVBA: C.P.A.S. florennes | Centrum voor Rughygiene Ergonomie & Preventie VZW | Scripta NV | Gheysen Lies | Ceulemans Victor BVBA

Other related companies as Vanderbiest BVBA: C.P.A.S. florennes | Centrum voor Rughygiene Ergonomie & Preventie VZW | Scripta NV | Gheysen Lies | Ceulemans Victor BVBA

Vanderbiest BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderbiest BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03656219482. Het bedrijf Vanderbiest BVBA bevindt zich op het adres: Wijgmaalsesteenweg 6; 3012; Leuven (Wilsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 646,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Packing - Paper and cardboard. Lijst met producten zijn Strapping - Machines & material; Boxes; Cardboard & corrugated cardboard - Mfg. & Whol.; Tape - Adhesive; Packing (Plastic); Packing - General.
De hoofdactiviteit van Vanderbiest BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderbiest BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderbiest BVBA, openstaande posities, locatie van Vanderbiest BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanderbiest BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanderbiest BVBA, company assigned to the tax number BE03656219482. The company Vanderbiest BVBA is located at the address: Wijgmaalsesteenweg 6; 3012; Leuven (Wilsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 646,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Packing - Paper and cardboard. List of products are Strapping - Machines & material; Boxes; Cardboard & corrugated cardboard - Mfg. & Whol.; Tape - Adhesive; Packing (Plastic); Packing - General.
The main activity of Vanderbiest BVBA is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderbiest BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanderbiest BVBA, open positions, location of Vanderbiest BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderbiest BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderbiest BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderbiest BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderbiest BVBA, employees, financial statistics.