STROOBANT J EMBALLAGES

Contactgegevens STROOBANT J EMBALLAGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STROOBANT J EMBALLAGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

STROOBANT J EMBALLAGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des P?querettes 55; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 357 10 30 (+32-02 357 10 30) 02 357 10 30 (+32-02 357 10 30)

Fax (fax): 02 357 10 39 (+32-02 357 10 39) 02 357 10 39 (+32-02 357 10 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STROOBANT J EMBALLAGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STROOBANT J EMBALLAGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STROOBANT J EMBALLAGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STROOBANT J EMBALLAGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STROOBANT J EMBALLAGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STROOBANT J EMBALLAGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STROOBANT J EMBALLAGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STROOBANT J EMBALLAGES
Products information STROOBANT J EMBALLAGES

BTW identificatienummer (tax): BE02007720947
Ondernemingsnummer: 6979858398
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in STROOBANT J EMBALLAGES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packing - Paper and cardboard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STROOBANT J EMBALLAGES
(Get full report from official database of BE for STROOBANT J EMBALLAGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor STROOBANT J EMBALLAGES
Addition kinds of activities for STROOBANT J EMBALLAGES

399906. Paraplu's, rieten en delen | Umbrellas, canes, and parts
14299911. Zandsteen, gebroken en gebroken-steengroeven | Sandstone, crushed and broken-quarrying
20820103. Siroop, mout | Syrups, malt
31110304. Die-snijden van leer | Die-cutting of leather
37130205. Car carrier lichamen | Car carrier bodies
80499903. Biofeedback therapeut | Biofeedback therapist
82310000. bibliotheken | Libraries

Werken bij STROOBANT J EMBALLAGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STROOBANT J EMBALLAGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STROOBANT J EMBALLAGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STROOBANT J EMBALLAGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het: instellen van nieuwe machines het onderhouden van bestaande machines  het verhelpen van storingen in het productieproces. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend voedingsbedrijf, gelegen in de regio van Herfelingen, zijn we op zoek naar een technieker voor de vast nachtploeg.  

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van STROOBANT J EMBALLAGES in sociale netwerken
Look for responds of STROOBANT J EMBALLAGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor STROOBANT J EMBALLAGES. Laat een reactie achter voor STROOBANT J EMBALLAGES. STROOBANT J EMBALLAGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STROOBANT J EMBALLAGES. Leave a respond for STROOBANT J EMBALLAGES. STROOBANT J EMBALLAGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STROOBANT J EMBALLAGES op de google maps. Adres en contacten STROOBANT J EMBALLAGES
Location of STROOBANT J EMBALLAGES on the google maps. Address and contacts of STROOBANT J EMBALLAGES

Andere gerelateerde bedrijven als come STROOBANT J EMBALLAGES STROOBANT J EMBALLAGES: CLAUDE DE HEMPTINNE | Intermij Makelaars | KOFIEBRANDERIJ VALKENIERS | MAISON CRESCENDO | BART CUSTERS

Other related companies as STROOBANT J EMBALLAGES: CLAUDE DE HEMPTINNE | Intermij Makelaars | KOFIEBRANDERIJ VALKENIERS | MAISON CRESCENDO | BART CUSTERS

STROOBANT J EMBALLAGES is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STROOBANT J EMBALLAGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007720947. Het bedrijf STROOBANT J EMBALLAGES bevindt zich op het adres: Avenue des P?querettes 55; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Packing - Paper and cardboard. Producten gemaakt in STROOBANT J EMBALLAGES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STROOBANT J EMBALLAGES is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STROOBANT J EMBALLAGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STROOBANT J EMBALLAGES, openstaande posities, locatie van STROOBANT J EMBALLAGES op de kaart.

STROOBANT J EMBALLAGES is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is STROOBANT J EMBALLAGES, company assigned to the tax number BE02007720947. The company STROOBANT J EMBALLAGES is located at the address: Avenue des P?querettes 55; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Packing - Paper and cardboard. Products created in STROOBANT J EMBALLAGES were not found.
The main activity of STROOBANT J EMBALLAGES is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STROOBANT J EMBALLAGES is not available. You also can look at reviews of STROOBANT J EMBALLAGES, open positions, location of STROOBANT J EMBALLAGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STROOBANT J EMBALLAGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STROOBANT J EMBALLAGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STROOBANT J EMBALLAGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STROOBANT J EMBALLAGES, employees, financial statistics.