SCA Packaging Gent

Contactgegevens SCA Packaging Gent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCA Packaging Gent: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCA Packaging Gent

Regio (region): N\A, België

Adres (address): New-Orleansstraat 100; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 255 13 13 (+32-09 255 13 13) 09 255 13 13 (+32-09 255 13 13)

Fax (fax): 09 255 14 61 (+32-09 255 14 61) 09 255 14 61 (+32-09 255 14 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCA Packaging Gent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCA Packaging Gent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCA Packaging Gent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCA Packaging Gent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCA Packaging Gent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCA Packaging Gent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCA Packaging Gent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCA Packaging Gent
Products information SCA Packaging Gent

BTW identificatienummer (tax): BE02050567626
Ondernemingsnummer: 5963623046
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Cardboard & corrugated cardboard - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Packing - Paper and cardboard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCA Packaging Gent
(Get full report from official database of BE for SCA Packaging Gent)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCA Packaging Gent
Addition kinds of activities for SCA Packaging Gent

342301. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
28690000. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
60620000. Staat krediet unies | State credit unions
61419903. Wederzijds voordeel verenigingen | Mutual benefit associations
73891702. Vismakelaar | Fish broker

Werken bij SCA Packaging Gent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCA Packaging Gent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCA Packaging Gent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCA Packaging Gent. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Studentenjob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van SCA Packaging Gent in sociale netwerken
Look for responds of SCA Packaging Gent in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCA Packaging Gent. Laat een reactie achter voor SCA Packaging Gent. SCA Packaging Gent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCA Packaging Gent. Leave a respond for SCA Packaging Gent. SCA Packaging Gent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCA Packaging Gent op de google maps. Adres en contacten SCA Packaging Gent
Location of SCA Packaging Gent on the google maps. Address and contacts of SCA Packaging Gent

Andere gerelateerde bedrijven als come SCA Packaging Gent SCA Packaging Gent: MOTTE | THEIS J. | MYRIAM PETERSILLE | Pirenne J Assurances | GRIET ROBYN

Other related companies as SCA Packaging Gent: MOTTE | THEIS J. | MYRIAM PETERSILLE | Pirenne J Assurances | GRIET ROBYN

SCA Packaging Gent is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCA Packaging Gent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02050567626. Het bedrijf SCA Packaging Gent bevindt zich op het adres: New-Orleansstraat 100; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 357,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Packing - Paper and cardboard. Lijst met producten zijn Cardboard & corrugated cardboard - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van SCA Packaging Gent is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCA Packaging Gent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCA Packaging Gent, openstaande posities, locatie van SCA Packaging Gent op de kaart.

SCA Packaging Gent is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCA Packaging Gent, company assigned to the tax number BE02050567626. The company SCA Packaging Gent is located at the address: New-Orleansstraat 100; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 357,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Packing - Paper and cardboard. List of products are Cardboard & corrugated cardboard - Mfg. & Whol..
The main activity of SCA Packaging Gent is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCA Packaging Gent is not available. You also can look at reviews of SCA Packaging Gent, open positions, location of SCA Packaging Gent on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCA Packaging Gent, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCA Packaging Gent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCA Packaging Gent, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCA Packaging Gent, employees, financial statistics.