DEVESELEER-SOBELPAP SA

Contactgegevens DEVESELEER-SOBELPAP SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVESELEER-SOBELPAP SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVESELEER-SOBELPAP SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Nouveau Monde 80; 7060; Soignies, België

Telefoon (phone): 067 33 24 98 (+32-067 33 24 98) 067 33 24 98 (+32-067 33 24 98)

Fax (fax): +32 (53) 182-93-99 +32 (53) 182-93-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVESELEER-SOBELPAP SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVESELEER-SOBELPAP SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVESELEER-SOBELPAP SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVESELEER-SOBELPAP SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVESELEER-SOBELPAP SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVESELEER-SOBELPAP SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVESELEER-SOBELPAP SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVESELEER-SOBELPAP SA
Products information DEVESELEER-SOBELPAP SA

BTW identificatienummer (tax): BE02701232910
Ondernemingsnummer: 2704254150
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DEVESELEER-SOBELPAP SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packing - Paper and cardboard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVESELEER-SOBELPAP SA
(Get full report from official database of BE for DEVESELEER-SOBELPAP SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVESELEER-SOBELPAP SA
Addition kinds of activities for DEVESELEER-SOBELPAP SA

333902. Edele metalen | Precious metals
353600. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
502303. Venster meubilair | Window furnishings
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
54619903. cakes | Cakes
59999932. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
72180204. Stralingsbescherming kledingstuk | Radiation protective garment supply

Werken bij DEVESELEER-SOBELPAP SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVESELEER-SOBELPAP SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVESELEER-SOBELPAP SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVESELEER-SOBELPAP SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Service Field Technician (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt elke dag bij klanten en rijdt in je eigen compleet ingerichte service bus Geen dag is hetzelfde! Je werkt aan diverse service en onderhoudsopdrachten Je wordt op elektronisch, hydraulisch, mechanisch en motoren technisch vlak uitgedaagd Je lost complexe storingen op

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Liftmonteur regio Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Installatiemonteur tekent voor een gevarieerd takenpakket. Hieronder vind je een overzicht: installeren van liften van A-Z plaatsen en onderhouden van liftinstallaties roltrappen en automatische deuren zowel elektrisch mechanisch als hydraulisch revisie en ombouwen van alle merken liften assistentie bij keuringen storingen oplossen reparaties uitvoeren contacten met klantenrelaties onderhouden

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

Zoek naar antwoorden van DEVESELEER-SOBELPAP SA in sociale netwerken
Look for responds of DEVESELEER-SOBELPAP SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVESELEER-SOBELPAP SA. Laat een reactie achter voor DEVESELEER-SOBELPAP SA. DEVESELEER-SOBELPAP SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVESELEER-SOBELPAP SA. Leave a respond for DEVESELEER-SOBELPAP SA. DEVESELEER-SOBELPAP SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVESELEER-SOBELPAP SA op de google maps. Adres en contacten DEVESELEER-SOBELPAP SA
Location of DEVESELEER-SOBELPAP SA on the google maps. Address and contacts of DEVESELEER-SOBELPAP SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVESELEER-SOBELPAP SA DEVESELEER-SOBELPAP SA: Decock S | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | GARAGE COMBITECH | ATHLEX SPORT ET M?DICAL | J.T.E.

Other related companies as DEVESELEER-SOBELPAP SA: Decock S | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | GARAGE COMBITECH | ATHLEX SPORT ET M?DICAL | J.T.E.

DEVESELEER-SOBELPAP SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVESELEER-SOBELPAP SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02701232910. Het bedrijf DEVESELEER-SOBELPAP SA bevindt zich op het adres: Rue du Nouveau Monde 80; 7060; Soignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 134,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Packing - Paper and cardboard. Producten gemaakt in DEVESELEER-SOBELPAP SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVESELEER-SOBELPAP SA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVESELEER-SOBELPAP SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVESELEER-SOBELPAP SA, openstaande posities, locatie van DEVESELEER-SOBELPAP SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEVESELEER-SOBELPAP SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVESELEER-SOBELPAP SA, company assigned to the tax number BE02701232910. The company DEVESELEER-SOBELPAP SA is located at the address: Rue du Nouveau Monde 80; 7060; Soignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 134,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Packing - Paper and cardboard. Products created in DEVESELEER-SOBELPAP SA were not found.
The main activity of DEVESELEER-SOBELPAP SA is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVESELEER-SOBELPAP SA is not available. You also can look at reviews of DEVESELEER-SOBELPAP SA, open positions, location of DEVESELEER-SOBELPAP SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVESELEER-SOBELPAP SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVESELEER-SOBELPAP SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVESELEER-SOBELPAP SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVESELEER-SOBELPAP SA, employees, financial statistics.