VAPACK VERPAKKINGEN

Contactgegevens VAPACK VERPAKKINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAPACK VERPAKKINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAPACK VERPAKKINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westlaan 137; 3550; Heusden-Zolder (Zolder), België

Telefoon (phone): 011 42 51 52 (+32-011 42 51 52) 011 42 51 52 (+32-011 42 51 52)

Fax (fax): +32 (55) 730-50-39 +32 (55) 730-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAPACK VERPAKKINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAPACK VERPAKKINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAPACK VERPAKKINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAPACK VERPAKKINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAPACK VERPAKKINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAPACK VERPAKKINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAPACK VERPAKKINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAPACK VERPAKKINGEN
Products information VAPACK VERPAKKINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE08447082519
Ondernemingsnummer: 5347564697
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Florists - Supplies

Product categorie (product category): Packing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAPACK VERPAKKINGEN
(Get full report from official database of BE for VAPACK VERPAKKINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAPACK VERPAKKINGEN
Addition kinds of activities for VAPACK VERPAKKINGEN

3769. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
356800. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
22210900. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
28699927. siliconen | Silicones
32740000. Limoen | Lime

Werken bij VAPACK VERPAKKINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAPACK VERPAKKINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAPACK VERPAKKINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAPACK VERPAKKINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse verkoper te Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende supermarkt in Tienen zijn wij opzoek naar deeltijdse verkopers. Dit voor op de verschillende afdelingen binnen de winkel.

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Aanvuller te grootwarenhuis Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grootwarenhuis te Deurne zoekt Unique Merksem een volume aanvuller. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verzorgt de logistieke dienstverlening voor de afdeling - Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verkoopsruimte, volgens de instructies op het gebied van aanwezigheid, versheid, productinformatie en promoties. - Je zorgt ervoor dat klanten hun aankopen vlot weten te vinden en helpt klanten vriendelijk verder - Je zorgt voor een correcte en duidelijke prijsaanduiding

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

  • Dynamische Project Assistant (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Secretary Plus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als Project Assistant bij Secretary Plus werk je steeds voor minstens 3 tot 6 maanden op projectbasis bij een klant. Wanneer een project bijna afgerond is, kijken we uit naar een nieuwe boeiende uitdaging die je evenveel voldoening biedt als het vorige. Je kan zowel ingezet worden als Management Assistant, Department Assistant (Sales, Marketing, HR, …) of Allround Assistant. Je rolt naadloos van de ene opdracht in de andere.

Zoek naar antwoorden van VAPACK VERPAKKINGEN in sociale netwerken
Look for responds of VAPACK VERPAKKINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAPACK VERPAKKINGEN. Laat een reactie achter voor VAPACK VERPAKKINGEN. VAPACK VERPAKKINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAPACK VERPAKKINGEN. Leave a respond for VAPACK VERPAKKINGEN. VAPACK VERPAKKINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAPACK VERPAKKINGEN op de google maps. Adres en contacten VAPACK VERPAKKINGEN
Location of VAPACK VERPAKKINGEN on the google maps. Address and contacts of VAPACK VERPAKKINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAPACK VERPAKKINGEN VAPACK VERPAKKINGEN: Ducoulembier-Vanderplancke S.P.R.L. | VICTOR PRETI | BUREAU BELLEFROID | A. LAVERGE | Hollywood Snack

Other related companies as VAPACK VERPAKKINGEN: Ducoulembier-Vanderplancke S.P.R.L. | VICTOR PRETI | BUREAU BELLEFROID | A. LAVERGE | Hollywood Snack

VAPACK VERPAKKINGEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAPACK VERPAKKINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08447082519. Het bedrijf VAPACK VERPAKKINGEN bevindt zich op het adres: Westlaan 137; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Packing - General. Lijst met producten zijn Florists - Supplies.
De hoofdactiviteit van VAPACK VERPAKKINGEN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAPACK VERPAKKINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAPACK VERPAKKINGEN, openstaande posities, locatie van VAPACK VERPAKKINGEN op de kaart.

VAPACK VERPAKKINGEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAPACK VERPAKKINGEN, company assigned to the tax number BE08447082519. The company VAPACK VERPAKKINGEN is located at the address: Westlaan 137; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Packing - General. List of products are Florists - Supplies.
The main activity of VAPACK VERPAKKINGEN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAPACK VERPAKKINGEN is not available. You also can look at reviews of VAPACK VERPAKKINGEN, open positions, location of VAPACK VERPAKKINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAPACK VERPAKKINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAPACK VERPAKKINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAPACK VERPAKKINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAPACK VERPAKKINGEN, employees, financial statistics.