PAPPIJN KARTONNAGE NV

Contactgegevens PAPPIJN KARTONNAGE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAPPIJN KARTONNAGE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAPPIJN KARTONNAGE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wagenaarstraat 88; 8791; Waregem (Beveren-Leie), België

Telefoon (phone): 056 73 14 40 (+32-056 73 14 40) 056 73 14 40 (+32-056 73 14 40)

Fax (fax): 056 71 46 85 (+32-056 71 46 85) 056 71 46 85 (+32-056 71 46 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAPPIJN KARTONNAGE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAPPIJN KARTONNAGE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAPPIJN KARTONNAGE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAPPIJN KARTONNAGE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAPPIJN KARTONNAGE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAPPIJN KARTONNAGE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAPPIJN KARTONNAGE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAPPIJN KARTONNAGE NV
Products information PAPPIJN KARTONNAGE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07545928955
Ondernemingsnummer: 6932617187
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Cardboard Boxes; Packing (Plastic); Packing - Paper & cardboard

Product categorie (product category): Packing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAPPIJN KARTONNAGE NV
(Get full report from official database of BE for PAPPIJN KARTONNAGE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAPPIJN KARTONNAGE NV
Addition kinds of activities for PAPPIJN KARTONNAGE NV

7841. Videobandverhuur | Video tape rental
509100. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
22610102. Roller printen van katoenen breedgeweven stoffen | Roller printing of cotton broadwoven fabrics
50830309. Landbereiding machines, landbouw | Land preparation machinery, agricultural
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment

Werken bij PAPPIJN KARTONNAGE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAPPIJN KARTONNAGE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAPPIJN KARTONNAGE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAPPIJN KARTONNAGE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Chauffeur C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C Distributie van colli's tot paletgoederen over België Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt (overuren worden in recuup gegeven) Er wordt geleverd aan werven en bij particulieren Er wordt gewerkt in de chemische sector Opstartuur hangt af van klant tot klant, het kan zijn dat je eens om 04.00u moet vertrekken maar zeker ook om 08.00u. Ze zoeken iemand flexibel die zijn weg kan vinden in een jong team. Je moet vlot kunnen communiceren in het Nederlands en je plan kunnen trekken in het Frans

  • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van PAPPIJN KARTONNAGE NV in sociale netwerken
Look for responds of PAPPIJN KARTONNAGE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAPPIJN KARTONNAGE NV. Laat een reactie achter voor PAPPIJN KARTONNAGE NV. PAPPIJN KARTONNAGE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAPPIJN KARTONNAGE NV. Leave a respond for PAPPIJN KARTONNAGE NV. PAPPIJN KARTONNAGE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAPPIJN KARTONNAGE NV op de google maps. Adres en contacten PAPPIJN KARTONNAGE NV
Location of PAPPIJN KARTONNAGE NV on the google maps. Address and contacts of PAPPIJN KARTONNAGE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PAPPIJN KARTONNAGE NV PAPPIJN KARTONNAGE NV: ERIC VAN DE KERCHOVE | ELECTRICIT? TOUBON | LEYSON | Pereaux | VAN DYCK MARC

Other related companies as PAPPIJN KARTONNAGE NV: ERIC VAN DE KERCHOVE | ELECTRICIT? TOUBON | LEYSON | Pereaux | VAN DYCK MARC

PAPPIJN KARTONNAGE NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAPPIJN KARTONNAGE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07545928955. Het bedrijf PAPPIJN KARTONNAGE NV bevindt zich op het adres: Wagenaarstraat 88; 8791; Waregem (Beveren-Leie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Packing - General. Lijst met producten zijn Cardboard Boxes; Packing (Plastic); Packing - Paper & cardboard.
De hoofdactiviteit van PAPPIJN KARTONNAGE NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAPPIJN KARTONNAGE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAPPIJN KARTONNAGE NV, openstaande posities, locatie van PAPPIJN KARTONNAGE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PAPPIJN KARTONNAGE NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAPPIJN KARTONNAGE NV, company assigned to the tax number BE07545928955. The company PAPPIJN KARTONNAGE NV is located at the address: Wagenaarstraat 88; 8791; Waregem (Beveren-Leie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Packing - General. List of products are Cardboard Boxes; Packing (Plastic); Packing - Paper & cardboard.
The main activity of PAPPIJN KARTONNAGE NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAPPIJN KARTONNAGE NV is not available. You also can look at reviews of PAPPIJN KARTONNAGE NV, open positions, location of PAPPIJN KARTONNAGE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAPPIJN KARTONNAGE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAPPIJN KARTONNAGE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAPPIJN KARTONNAGE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAPPIJN KARTONNAGE NV, employees, financial statistics.