Padoza/Gibo Pack BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Padoza/Gibo Pack BVBA
Private companiesMetal Mining • Padoza/Gibo Pack BVBA

Contactgegevens Padoza/Gibo Pack BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Padoza/Gibo Pack BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Padoza/Gibo Pack BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boekenberglei 125; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 366 39 93 (+32-03 366 39 93) 03 366 39 93 (+32-03 366 39 93)

Fax (fax): 03 366 39 93 (+32-03 366 39 93) 03 366 39 93 (+32-03 366 39 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Padoza/Gibo Pack BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Padoza/Gibo Pack BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Padoza/Gibo Pack BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Padoza/Gibo Pack BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Padoza/Gibo Pack BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Padoza/Gibo Pack BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Padoza/Gibo Pack BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Padoza/Gibo Pack BVBA
Products information Padoza/Gibo Pack BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03924285888
Ondernemingsnummer: 4099792480
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 551,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Padoza/Gibo Pack BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Padoza/Gibo Pack BVBA
(Get full report from official database of BE for Padoza/Gibo Pack BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Padoza/Gibo Pack BVBA
Addition kinds of activities for Padoza/Gibo Pack BVBA

13829904. Seismografische enquêtes | Seismograph surveys
35230416. Schaapscharen, kracht | Sheep shears, power
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
51430100. Melk | Milk
51490104. Verkorting, groente | Shortening, vegetable
51491104. Gist | Yeast
76992503. Herstelling van de automaat | Vending machine repair

Werken bij Padoza/Gibo Pack BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Padoza/Gibo Pack BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Padoza/Gibo Pack BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Padoza/Gibo Pack BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Software Engineer (ASSENT)

    Regio: ASSENT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

Zoek naar antwoorden van Padoza/Gibo Pack BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Padoza/Gibo Pack BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Padoza/Gibo Pack BVBA. Laat een reactie achter voor Padoza/Gibo Pack BVBA. Padoza/Gibo Pack BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Padoza/Gibo Pack BVBA. Leave a respond for Padoza/Gibo Pack BVBA. Padoza/Gibo Pack BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Padoza/Gibo Pack BVBA op de google maps. Adres en contacten Padoza/Gibo Pack BVBA
Location of Padoza/Gibo Pack BVBA on the google maps. Address and contacts of Padoza/Gibo Pack BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Padoza/Gibo Pack BVBA Padoza/Gibo Pack BVBA: Smeets K | CHIMAY PNEUS SERVICES | NOVA NV | Audacia-Tech BVBA | Baeyens G

Other related companies as Padoza/Gibo Pack BVBA: Smeets K | CHIMAY PNEUS SERVICES | NOVA NV | Audacia-Tech BVBA | Baeyens G

Padoza/Gibo Pack BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Padoza/Gibo Pack BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03924285888. Het bedrijf Padoza/Gibo Pack BVBA bevindt zich op het adres: Boekenberglei 125; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 551,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Packing - General. Producten gemaakt in Padoza/Gibo Pack BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Padoza/Gibo Pack BVBA is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Padoza/Gibo Pack BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Padoza/Gibo Pack BVBA, openstaande posities, locatie van Padoza/Gibo Pack BVBA op de kaart.

Padoza/Gibo Pack BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Padoza/Gibo Pack BVBA, company assigned to the tax number BE03924285888. The company Padoza/Gibo Pack BVBA is located at the address: Boekenberglei 125; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 551,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Packing - General. Products created in Padoza/Gibo Pack BVBA were not found.
The main activity of Padoza/Gibo Pack BVBA is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Padoza/Gibo Pack BVBA is not available. You also can look at reviews of Padoza/Gibo Pack BVBA, open positions, location of Padoza/Gibo Pack BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Padoza/Gibo Pack BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Padoza/Gibo Pack BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Padoza/Gibo Pack BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Padoza/Gibo Pack BVBA, employees, financial statistics.