Metalgroup ASBL

Contactgegevens Metalgroup ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Metalgroup ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Metalgroup ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du D茅barcad猫re 61; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 36 00 15 (+32-071 36 00 15) 071 36 00 15 (+32-071 36 00 15)

Fax (fax): 071 36 99 44 (+32-071 36 99 44) 071 36 99 44 (+32-071 36 99 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Metalgroup ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Metalgroup ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Metalgroup ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Metalgroup ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Metalgroup ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Metalgroup ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Metalgroup ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Metalgroup ASBL
Products information Metalgroup ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03284881591
Ondernemingsnummer: 1957458496
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 535,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sheltered workshops; Ironworks; Carpenters

Product categorie (product category): Packing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Metalgroup ASBL
(Get full report from official database of BE for Metalgroup ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Metalgroup ASBL
Addition kinds of activities for Metalgroup ASBL

355905. Gieterij, smelt-, raffinage- en dergelijke machines | Foundry, smelting, refining, and similar machinery
17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
26780302. Kantoorartikelen: gemaakt van aangekochte materialen | Stationery: made from purchased materials
32720702. Bouwmaterialen, met uitzondering van blok of steen: beton | Building materials, except block or brick: concrete
36459908. Wandlampen | Wall lamps

Werken bij Metalgroup ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Metalgroup ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Metalgroup ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Metalgroup ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • POSTSORTEERDERS GEZOCHT EINDEJAARSPERIODE 7291053 / 224 C (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER Onsite BPost Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen om vervolgens hun weg te vinden naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken in het centrum alle brieven en pakketten, die vervolgens door hun collega's naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden gevoerd. . Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten met de hand, maar ook met behulp van een machine (sorteermachines en scanners). Je hebt oog voor orde en nauwkeurigheid. Je werkt in vaste ploegen: elk sorteercentrum kent een ochtend-, middag- en nachtshift.

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • ELEKTRICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als elektricien instaan voor het werken binnen het atelier, dit voor het afwerken van veranda's, het plaatsen van spotten, stopcontacten, elektrische zonnewering, voorzieningen voor airco, verwarming, ... Allround zal je ervoor zorgen dat de veranda, bijgebouw van alle elektriciteit voorzien is.

  • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Schoonmaakpersoneel mobiele ploeg West-Vlaanderen (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Schoonmaak van burelen en dergelijke. Leveren van producten.

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van Metalgroup ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Metalgroup ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Metalgroup ASBL. Laat een reactie achter voor Metalgroup ASBL. Metalgroup ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Metalgroup ASBL. Leave a respond for Metalgroup ASBL. Metalgroup ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Metalgroup ASBL op de google maps. Adres en contacten Metalgroup ASBL
Location of Metalgroup ASBL on the google maps. Address and contacts of Metalgroup ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Metalgroup ASBL Metalgroup ASBL: V.D.M. | Tradition du Chêne | H.P. HI-FI VIDEO SPRL | CONNY PRINCEN | MUSIC REPAIR

Other related companies as Metalgroup ASBL: V.D.M. | Tradition du Chêne | H.P. HI-FI VIDEO SPRL | CONNY PRINCEN | MUSIC REPAIR

Metalgroup ASBL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Metalgroup ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03284881591. Het bedrijf Metalgroup ASBL bevindt zich op het adres: Rue du D茅barcad猫re 61; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 535,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Packing - General. Lijst met producten zijn Sheltered workshops; Ironworks; Carpenters.
De hoofdactiviteit van Metalgroup ASBL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Metalgroup ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Metalgroup ASBL, openstaande posities, locatie van Metalgroup ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Metalgroup ASBL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Metalgroup ASBL, company assigned to the tax number BE03284881591. The company Metalgroup ASBL is located at the address: Rue du D茅barcad猫re 61; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 535,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Packing - General. List of products are Sheltered workshops; Ironworks; Carpenters.
The main activity of Metalgroup ASBL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Metalgroup ASBL is not available. You also can look at reviews of Metalgroup ASBL, open positions, location of Metalgroup ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Metalgroup ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Metalgroup ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Metalgroup ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Metalgroup ASBL, employees, financial statistics.