IRIS

Contactgegevens IRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

IRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FRANKLIN-ROOSEVELT 20; 6840; NEUFCHATEAU, België

Telefoon (phone): 61279693 (+32-61279693) 61279693 (+32-61279693)

Fax (fax): +32 (14) 142-82-87 +32 (14) 142-82-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IRIS
Products information IRIS

BTW identificatienummer (tax): BE08409179687
Ondernemingsnummer: 7285003662
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in IRIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IRIS
(Get full report from official database of BE for IRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor IRIS
Addition kinds of activities for IRIS

013200. Tabak | Tobacco
25110602. Console tafels: hout | Console tables: wood
35410205. Facing machines | Facing machines
39140207. Toiletartikelen, Nikkel Zilver | Toilet ware, nickle silver
56329901. Kleding accessoires | Apparel accessories
58120400. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
75339900. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels, nec | Auto exhaust system repair shops, nec
87420106. Productie management consultant | Manufacturing management consultant

Werken bij IRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • Engineer Packaging (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van IRIS in sociale netwerken
Look for responds of IRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor IRIS. Laat een reactie achter voor IRIS. IRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IRIS. Leave a respond for IRIS. IRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IRIS op de google maps. Adres en contacten IRIS
Location of IRIS on the google maps. Address and contacts of IRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come IRIS IRIS: F.C. WESTREM | Maison de Zoléa (La) | Biekorf (De) | COIFFURE D'ART | TOYOTA

Other related companies as IRIS: F.C. WESTREM | Maison de Zoléa (La) | Biekorf (De) | COIFFURE D'ART | TOYOTA

IRIS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08409179687. Het bedrijf IRIS bevindt zich op het adres: RUE FRANKLIN-ROOSEVELT 20; 6840; NEUFCHATEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 472,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in IRIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IRIS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IRIS, openstaande posities, locatie van IRIS op de kaart.

IRIS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is IRIS, company assigned to the tax number BE08409179687. The company IRIS is located at the address: RUE FRANKLIN-ROOSEVELT 20; 6840; NEUFCHATEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 472,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bloemen and planten. Products created in IRIS were not found.
The main activity of IRIS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IRIS is not available. You also can look at reviews of IRIS, open positions, location of IRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IRIS, employees, financial statistics.