VANDEN BORRE

Contactgegevens VANDEN BORRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEN BORRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEN BORRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 891-893; 2170; MERKSEM, België

Telefoon (phone): 36465480 (+32-36465480) 36465480 (+32-36465480)

Fax (fax): +32 (53) 362-35-84 +32 (53) 362-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEN BORRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEN BORRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEN BORRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEN BORRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEN BORRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEN BORRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEN BORRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEN BORRE
Products information VANDEN BORRE

BTW identificatienummer (tax): BE03170074462
Ondernemingsnummer: 4565063476
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Hi-Fi, Magn茅toscopes, T茅l茅visions. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec. Mat茅riel de T茅l茅communication. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEN BORRE
(Get full report from official database of BE for VANDEN BORRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEN BORRE
Addition kinds of activities for VANDEN BORRE

228102. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
782900. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
20529918. zwieback | Zwieback
22620102. Lakafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Lacquer printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
32959900. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
49530200. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
51490402. Rijst, gepolijst | Rice, polished
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand
87420500. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services

Werken bij VANDEN BORRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEN BORRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEN BORRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEN BORRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Staden. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van VANDEN BORRE in sociale netwerken
Look for responds of VANDEN BORRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEN BORRE. Laat een reactie achter voor VANDEN BORRE. VANDEN BORRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEN BORRE. Leave a respond for VANDEN BORRE. VANDEN BORRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEN BORRE op de google maps. Adres en contacten VANDEN BORRE
Location of VANDEN BORRE on the google maps. Address and contacts of VANDEN BORRE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEN BORRE VANDEN BORRE: DE WEVER ZONWERING | LA PO?L?E DU TERROIR | Greta | HENRI FAUCON | Perfekta

Other related companies as VANDEN BORRE: DE WEVER ZONWERING | LA PO?L?E DU TERROIR | Greta | HENRI FAUCON | Perfekta

VANDEN BORRE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEN BORRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03170074462. Het bedrijf VANDEN BORRE bevindt zich op het adres: BREDABAAN 891-893; 2170; MERKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 574,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Packard Bell Nec. Mat茅riel de T茅l茅communication. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Lijst met producten zijn Produits: Hi-Fi, Magn茅toscopes, T茅l茅visions. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine..
De hoofdactiviteit van VANDEN BORRE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEN BORRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEN BORRE, openstaande posities, locatie van VANDEN BORRE op de kaart.

VANDEN BORRE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEN BORRE, company assigned to the tax number BE03170074462. The company VANDEN BORRE is located at the address: BREDABAAN 891-893; 2170; MERKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 574,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Packard Bell Nec. Mat茅riel de T茅l茅communication. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. List of products are Produits: Hi-Fi, Magn茅toscopes, T茅l茅visions. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine..
The main activity of VANDEN BORRE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEN BORRE is not available. You also can look at reviews of VANDEN BORRE, open positions, location of VANDEN BORRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEN BORRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEN BORRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEN BORRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEN BORRE, employees, financial statistics.