PHOTO-HALL BASTIONS

Contactgegevens PHOTO-HALL BASTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO-HALL BASTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO-HALL BASTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLVD.WALTER DE MARVIS 22; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69841285 (+32-69841285) 69841285 (+32-69841285)

Fax (fax): +32 (11) 374-22-40 +32 (11) 374-22-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO-HALL BASTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO-HALL BASTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO-HALL BASTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO-HALL BASTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO-HALL BASTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO-HALL BASTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO-HALL BASTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO-HALL BASTIONS
Products information PHOTO-HALL BASTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE08695373535
Ondernemingsnummer: 9612457275
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO-HALL BASTIONS
(Get full report from official database of BE for PHOTO-HALL BASTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO-HALL BASTIONS
Addition kinds of activities for PHOTO-HALL BASTIONS

328106. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
28430000. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
29529900. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
34979910. Aluminium folie | Tin foil
50449902. Controleer, ondertekenen en onderschrijven machines | Check writing, signing, and endorsing machines
61530202. Koper van debiteuren en handelspapier | Purchasers of accounts receivable and commercial paper
91310402. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, staatsbestuur | Executive and legislative offices combined, state government

Werken bij PHOTO-HALL BASTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO-HALL BASTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO-HALL BASTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO-HALL BASTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Assistant Accountant - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren Assistant boekhouder en sta jij open voor een job mogelijkheid gedurende een periode van 1 maand? Ben je een gemotiveerde werker en ben je graag een helpende hand? Dan kan je nu bij Accountemps terecht! De klant is een Internationaal bedrijf gelegen rond Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Afhandelen van banken en betalingen; Facturen inboeken; In contact staan met de leveranciers en hun vragen behandelen; Ad hoc administratieve taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Bandenmonteur vrachtwagens regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar gemotiveerde bandenmonteurs voor vrachtwagens Je kan ingeschakeld worden in de garage voor het wisselen en uitlijnen van banden OF je gaat naar klanten en wisselt ter plekke de autobanden.

  • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • student inpakker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Oostende zoekt secure en gemotiveerde studenten! Wat houdt de job in? Je werkt mee op de afdeling van de inpak. Je zorgt ervoor dat ieder koekje mooi in het doosje zit.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

  • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

Zoek naar antwoorden van PHOTO-HALL BASTIONS in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO-HALL BASTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO-HALL BASTIONS. Laat een reactie achter voor PHOTO-HALL BASTIONS. PHOTO-HALL BASTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO-HALL BASTIONS. Leave a respond for PHOTO-HALL BASTIONS. PHOTO-HALL BASTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO-HALL BASTIONS op de google maps. Adres en contacten PHOTO-HALL BASTIONS
Location of PHOTO-HALL BASTIONS on the google maps. Address and contacts of PHOTO-HALL BASTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO-HALL BASTIONS PHOTO-HALL BASTIONS: Crock M | JACQUES MODARD | BBT Productions | deMENSEN | IGNACE BERGEZ

Other related companies as PHOTO-HALL BASTIONS: Crock M | JACQUES MODARD | BBT Productions | deMENSEN | IGNACE BERGEZ

PHOTO-HALL BASTIONS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO-HALL BASTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08695373535. Het bedrijf PHOTO-HALL BASTIONS bevindt zich op het adres: BLVD.WALTER DE MARVIS 22; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Packard Bell Nec. Lijst met producten zijn Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine..
De hoofdactiviteit van PHOTO-HALL BASTIONS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO-HALL BASTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO-HALL BASTIONS, openstaande posities, locatie van PHOTO-HALL BASTIONS op de kaart.

PHOTO-HALL BASTIONS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO-HALL BASTIONS, company assigned to the tax number BE08695373535. The company PHOTO-HALL BASTIONS is located at the address: BLVD.WALTER DE MARVIS 22; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Packard Bell Nec. List of products are Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine..
The main activity of PHOTO-HALL BASTIONS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO-HALL BASTIONS is not available. You also can look at reviews of PHOTO-HALL BASTIONS, open positions, location of PHOTO-HALL BASTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO-HALL BASTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO-HALL BASTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO-HALL BASTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO-HALL BASTIONS, employees, financial statistics.