MEGAPOOL ANTWERPEN

Contactgegevens MEGAPOOL ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEGAPOOL ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEGAPOOL ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE LEEMSTRAAT 252-260; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32184031 32184031

Fax (fax): +32 (87) 177-47-49 +32 (87) 177-47-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEGAPOOL ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEGAPOOL ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEGAPOOL ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEGAPOOL ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEGAPOOL ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEGAPOOL ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEGAPOOL ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEGAPOOL ANTWERPEN
Products information MEGAPOOL ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE04993530273
Ondernemingsnummer: 6835662841
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Ordinateurs Multimedia: Club Dream Machine, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Classic Dream Machine, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEGAPOOL ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for MEGAPOOL ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEGAPOOL ANTWERPEN
Addition kinds of activities for MEGAPOOL ANTWERPEN

2879. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
5172. Petroleumproducten, n.v. | Petroleum products, nec
546100. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
20910305. Kabeljauw, gerookt | Codfish, smoked
28650108. Kleurpigmenten, organisch | Color pigments, organic
38210107. Verdampingsapparaat, laboratoriumtype | Evaporation apparatus, laboratory type
50139900. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
61419900. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers

Werken bij MEGAPOOL ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEGAPOOL ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEGAPOOL ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEGAPOOL ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent(e) verzorgende te Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum De Vlamme te Zottegem op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van MEGAPOOL ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of MEGAPOOL ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEGAPOOL ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor MEGAPOOL ANTWERPEN. MEGAPOOL ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEGAPOOL ANTWERPEN. Leave a respond for MEGAPOOL ANTWERPEN. MEGAPOOL ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEGAPOOL ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten MEGAPOOL ANTWERPEN
Location of MEGAPOOL ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of MEGAPOOL ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MEGAPOOL ANTWERPEN MEGAPOOL ANTWERPEN: COIFFURE LUCIENNE | ALDI | DISCOTHEEK HOEVE | Pascale | ANDRE COLPAERT

Other related companies as MEGAPOOL ANTWERPEN: COIFFURE LUCIENNE | ALDI | DISCOTHEEK HOEVE | Pascale | ANDRE COLPAERT

MEGAPOOL ANTWERPEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEGAPOOL ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04993530273. Het bedrijf MEGAPOOL ANTWERPEN bevindt zich op het adres: LANGE LEEMSTRAAT 252-260; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Packard Bell Nec. Lijst met producten zijn Ordinateurs Multimedia: Club Dream Machine, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Classic Dream Machine, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine..
De hoofdactiviteit van MEGAPOOL ANTWERPEN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEGAPOOL ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEGAPOOL ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van MEGAPOOL ANTWERPEN op de kaart.

MEGAPOOL ANTWERPEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEGAPOOL ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE04993530273. The company MEGAPOOL ANTWERPEN is located at the address: LANGE LEEMSTRAAT 252-260; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Packard Bell Nec. List of products are Ordinateurs Multimedia: Club Dream Machine, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Classic Dream Machine, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine..
The main activity of MEGAPOOL ANTWERPEN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MEGAPOOL ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of MEGAPOOL ANTWERPEN, open positions, location of MEGAPOOL ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEGAPOOL ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEGAPOOL ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEGAPOOL ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEGAPOOL ANTWERPEN, employees, financial statistics.