ELECTRO HOUSE

Contactgegevens ELECTRO HOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO HOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO HOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRANDLAAN 238; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58515853 (+32-58515853) 58515853 (+32-58515853)

Fax (fax): +32 (56) 281-83-24 +32 (56) 281-83-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO HOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO HOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO HOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO HOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO HOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO HOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO HOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO HOUSE
Products information ELECTRO HOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE08182586669
Ondernemingsnummer: 5563171386
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO HOUSE
(Get full report from official database of BE for ELECTRO HOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO HOUSE
Addition kinds of activities for ELECTRO HOUSE

282104. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
821104. Speciaal onderwijs | Specialty education
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
24110209. Stompen, hout | Stumps, wood
28999931. Metaalbehandelende verbindingen | Metal treating compounds
32110100. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
35360102. Davits | Davits
36929900. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec
72190400. Handwassers | Hand laundries

Werken bij ELECTRO HOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO HOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO HOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO HOUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Heftruckchauffeur met ervaring - attest niet vereist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Trucks zijn we op zoek naar vorkliftchauffeurs! Jij zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de goederen aan de productielijn. Hiervoor gebruik je een heftruck, reachtruck of tugger.

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • vrachtwagenmechanieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een vrachtwagenmechanieker 

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van ELECTRO HOUSE in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO HOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO HOUSE. Laat een reactie achter voor ELECTRO HOUSE. ELECTRO HOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO HOUSE. Leave a respond for ELECTRO HOUSE. ELECTRO HOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO HOUSE op de google maps. Adres en contacten ELECTRO HOUSE
Location of ELECTRO HOUSE on the google maps. Address and contacts of ELECTRO HOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO HOUSE ELECTRO HOUSE: Vanhollebeke BVBA | NETTOYAGE MODERNE | MERCKX A. | ROZE AKTIEFRONT RAF | Alpha (Imprimerie) SA

Other related companies as ELECTRO HOUSE: Vanhollebeke BVBA | NETTOYAGE MODERNE | MERCKX A. | ROZE AKTIEFRONT RAF | Alpha (Imprimerie) SA

ELECTRO HOUSE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO HOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08182586669. Het bedrijf ELECTRO HOUSE bevindt zich op het adres: STRANDLAAN 238; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 486,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Packard Bell Nec. Lijst met producten zijn Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
De hoofdactiviteit van ELECTRO HOUSE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO HOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO HOUSE, openstaande posities, locatie van ELECTRO HOUSE op de kaart.

ELECTRO HOUSE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO HOUSE, company assigned to the tax number BE08182586669. The company ELECTRO HOUSE is located at the address: STRANDLAAN 238; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 486,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Packard Bell Nec. List of products are Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
The main activity of ELECTRO HOUSE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO HOUSE is not available. You also can look at reviews of ELECTRO HOUSE, open positions, location of ELECTRO HOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO HOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO HOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO HOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO HOUSE, employees, financial statistics.