COMPUTER SQUARE UCCLE

Contactgegevens COMPUTER SQUARE UCCLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPUTER SQUARE UCCLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPUTER SQUARE UCCLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): XAVIER DE BUESTRAAT 22; 1180; UCCLE, België

Telefoon (phone): 23463085 (+32-23463085) 23463085 (+32-23463085)

Fax (fax): +32 (14) 639-73-47 +32 (14) 639-73-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPUTER SQUARE UCCLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPUTER SQUARE UCCLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPUTER SQUARE UCCLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPUTER SQUARE UCCLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPUTER SQUARE UCCLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPUTER SQUARE UCCLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPUTER SQUARE UCCLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPUTER SQUARE UCCLE
Products information COMPUTER SQUARE UCCLE

BTW identificatienummer (tax): BE08010375976
Ondernemingsnummer: 4974578857
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 144,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Idesign, Video Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPUTER SQUARE UCCLE
(Get full report from official database of BE for COMPUTER SQUARE UCCLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPUTER SQUARE UCCLE
Addition kinds of activities for COMPUTER SQUARE UCCLE

205100. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
515302. Veldbonen | Field beans
721900. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
731301. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
31999904. Bureau sets, leer | Desk sets, leather
39520111. Verf, behalve goud en brons: kunstenaars ' | Paints, except gold and bronze: artists'
39990813. Poppen en marionetten | Puppets and marionettes
80219902. Groeps- en bedrijfspraktijk, tandarts | Group and corporate practice, dentist

Werken bij COMPUTER SQUARE UCCLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPUTER SQUARE UCCLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPUTER SQUARE UCCLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPUTER SQUARE UCCLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • ijsverkoper jobstudent (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: ALEXAMER

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt ijs op een vaste ronde en evenementen. weekdagen en/of weekends

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van COMPUTER SQUARE UCCLE in sociale netwerken
Look for responds of COMPUTER SQUARE UCCLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPUTER SQUARE UCCLE. Laat een reactie achter voor COMPUTER SQUARE UCCLE. COMPUTER SQUARE UCCLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPUTER SQUARE UCCLE. Leave a respond for COMPUTER SQUARE UCCLE. COMPUTER SQUARE UCCLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPUTER SQUARE UCCLE op de google maps. Adres en contacten COMPUTER SQUARE UCCLE
Location of COMPUTER SQUARE UCCLE on the google maps. Address and contacts of COMPUTER SQUARE UCCLE

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPUTER SQUARE UCCLE COMPUTER SQUARE UCCLE: Morreale Construction | MARC VERSLYPE | BUREAU VAN LOO | HUYBREGTS | GROUPE G-LOC?AT

Other related companies as COMPUTER SQUARE UCCLE: Morreale Construction | MARC VERSLYPE | BUREAU VAN LOO | HUYBREGTS | GROUPE G-LOC?AT

COMPUTER SQUARE UCCLE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPUTER SQUARE UCCLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08010375976. Het bedrijf COMPUTER SQUARE UCCLE bevindt zich op het adres: XAVIER DE BUESTRAAT 22; 1180; UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 144,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Packard Bell Nec. Lijst met producten zijn Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Idesign, Video Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
De hoofdactiviteit van COMPUTER SQUARE UCCLE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPUTER SQUARE UCCLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPUTER SQUARE UCCLE, openstaande posities, locatie van COMPUTER SQUARE UCCLE op de kaart.

COMPUTER SQUARE UCCLE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPUTER SQUARE UCCLE, company assigned to the tax number BE08010375976. The company COMPUTER SQUARE UCCLE is located at the address: XAVIER DE BUESTRAAT 22; 1180; UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 144,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Packard Bell Nec. List of products are Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Idesign, Video Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
The main activity of COMPUTER SQUARE UCCLE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPUTER SQUARE UCCLE is not available. You also can look at reviews of COMPUTER SQUARE UCCLE, open positions, location of COMPUTER SQUARE UCCLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPUTER SQUARE UCCLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPUTER SQUARE UCCLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPUTER SQUARE UCCLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPUTER SQUARE UCCLE, employees, financial statistics.