COMPUTER SQUARE BRUGGE

Contactgegevens COMPUTER SQUARE BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPUTER SQUARE BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPUTER SQUARE BRUGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORHOUTSESTEENWEG 50 A; 8200; ST-ANDRIES BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50391318 (+32-50391318) 50391318 (+32-50391318)

Fax (fax): +32 (15) 937-18-98 +32 (15) 937-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPUTER SQUARE BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPUTER SQUARE BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPUTER SQUARE BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPUTER SQUARE BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPUTER SQUARE BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPUTER SQUARE BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPUTER SQUARE BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPUTER SQUARE BRUGGE
Products information COMPUTER SQUARE BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE06177856445
Ondernemingsnummer: 5515106201
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPUTER SQUARE BRUGGE
(Get full report from official database of BE for COMPUTER SQUARE BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPUTER SQUARE BRUGGE
Addition kinds of activities for COMPUTER SQUARE BRUGGE

355500. Printing machines | Printing trades machinery
13819905. Service boren | Service well drilling
20920203. Vissencakes, bevroren | Fishcakes, frozen
22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
23429905. Gordels en panty gordels | Girdles and panty girdles
34659903. Hub caps, auto: gestempeld metaal | Hub caps, automobile: stamped metal
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
35750100. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
38279900. Optische instrumenten en lenzen, nec | Optical instruments and lenses, nec
73190102. Auto kaart adverteren | Car card advertising

Werken bij COMPUTER SQUARE BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPUTER SQUARE BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPUTER SQUARE BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPUTER SQUARE BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Technische jobstudent - regio Lebbeke - mooie daguren (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent. Hieronder meer informatie over je taken: - je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco\\\'s van grootwarenhuizen - hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

Zoek naar antwoorden van COMPUTER SQUARE BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of COMPUTER SQUARE BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPUTER SQUARE BRUGGE. Laat een reactie achter voor COMPUTER SQUARE BRUGGE. COMPUTER SQUARE BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPUTER SQUARE BRUGGE. Leave a respond for COMPUTER SQUARE BRUGGE. COMPUTER SQUARE BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPUTER SQUARE BRUGGE op de google maps. Adres en contacten COMPUTER SQUARE BRUGGE
Location of COMPUTER SQUARE BRUGGE on the google maps. Address and contacts of COMPUTER SQUARE BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPUTER SQUARE BRUGGE COMPUTER SQUARE BRUGGE: Café Louis Simon | Meeus Makelaars | Dieu M | BOETIEK SAPHO | Ceulemans J

Other related companies as COMPUTER SQUARE BRUGGE: Café Louis Simon | Meeus Makelaars | Dieu M | BOETIEK SAPHO | Ceulemans J

COMPUTER SQUARE BRUGGE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPUTER SQUARE BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06177856445. Het bedrijf COMPUTER SQUARE BRUGGE bevindt zich op het adres: TORHOUTSESTEENWEG 50 A; 8200; ST-ANDRIES BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 676,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Packard Bell Nec. Lijst met producten zijn Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo..
De hoofdactiviteit van COMPUTER SQUARE BRUGGE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPUTER SQUARE BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPUTER SQUARE BRUGGE, openstaande posities, locatie van COMPUTER SQUARE BRUGGE op de kaart.

COMPUTER SQUARE BRUGGE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPUTER SQUARE BRUGGE, company assigned to the tax number BE06177856445. The company COMPUTER SQUARE BRUGGE is located at the address: TORHOUTSESTEENWEG 50 A; 8200; ST-ANDRIES BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 676,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Packard Bell Nec. List of products are Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo..
The main activity of COMPUTER SQUARE BRUGGE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPUTER SQUARE BRUGGE is not available. You also can look at reviews of COMPUTER SQUARE BRUGGE, open positions, location of COMPUTER SQUARE BRUGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPUTER SQUARE BRUGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPUTER SQUARE BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPUTER SQUARE BRUGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPUTER SQUARE BRUGGE, employees, financial statistics.