COMPUTER SQUARE - LA CHASSE

Contactgegevens COMPUTER SQUARE - LA CHASSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPUTER SQUARE - LA CHASSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPUTER SQUARE - LA CHASSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP WAVER 714; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26440143 (+32-26440143) 26440143 (+32-26440143)

Fax (fax): +32 (64) 612-41-96 +32 (64) 612-41-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPUTER SQUARE - LA CHASSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPUTER SQUARE - LA CHASSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPUTER SQUARE - LA CHASSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPUTER SQUARE - LA CHASSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPUTER SQUARE - LA CHASSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPUTER SQUARE - LA CHASSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPUTER SQUARE - LA CHASSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPUTER SQUARE - LA CHASSE
Products information COMPUTER SQUARE - LA CHASSE

BTW identificatienummer (tax): BE03992401123
Ondernemingsnummer: 4791931152
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Ordinateurs Multimedia: Idesign, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPUTER SQUARE - LA CHASSE
(Get full report from official database of BE for COMPUTER SQUARE - LA CHASSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPUTER SQUARE - LA CHASSE
Addition kinds of activities for COMPUTER SQUARE - LA CHASSE

2022. Kaas; | Cheese; natural and processed
021200. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
502300. Woninginrichting | Homefurnishings
22310208. Krimpdoek: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Shrinking cloth: wool, mohair, or similar fibers
28191003. Houtskool (koolstof), geactiveerd | Charcoal (carbon), activated
36790106. Passieve repeaters | Passive repeaters
36990108. Lineaire versnellers | Linear accelerators
55119904. Vans, nieuw en gebruikt | Vans, new and used
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop

Werken bij COMPUTER SQUARE - LA CHASSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPUTER SQUARE - LA CHASSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPUTER SQUARE - LA CHASSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPUTER SQUARE - LA CHASSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Barman / Barvrouw (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Studentenjob

    Je helpt de drankbestellingen klaarzetten. Je vult nadien de toog en de frigo's terug aan.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

  • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Flexijob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van COMPUTER SQUARE - LA CHASSE in sociale netwerken
Look for responds of COMPUTER SQUARE - LA CHASSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPUTER SQUARE - LA CHASSE. Laat een reactie achter voor COMPUTER SQUARE - LA CHASSE. COMPUTER SQUARE - LA CHASSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPUTER SQUARE - LA CHASSE. Leave a respond for COMPUTER SQUARE - LA CHASSE. COMPUTER SQUARE - LA CHASSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPUTER SQUARE - LA CHASSE op de google maps. Adres en contacten COMPUTER SQUARE - LA CHASSE
Location of COMPUTER SQUARE - LA CHASSE on the google maps. Address and contacts of COMPUTER SQUARE - LA CHASSE

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPUTER SQUARE - LA CHASSE COMPUTER SQUARE - LA CHASSE: NANCY DE GROOTE | eS-Consulting | LOONA STAR | FELICIE DE BRABANTER | Centre Masspost

Other related companies as COMPUTER SQUARE - LA CHASSE: NANCY DE GROOTE | eS-Consulting | LOONA STAR | FELICIE DE BRABANTER | Centre Masspost

COMPUTER SQUARE - LA CHASSE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPUTER SQUARE - LA CHASSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03992401123. Het bedrijf COMPUTER SQUARE - LA CHASSE bevindt zich op het adres: STEENWEG OP WAVER 714; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Packard Bell Nec. Lijst met producten zijn Ordinateurs Multimedia: Idesign, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
De hoofdactiviteit van COMPUTER SQUARE - LA CHASSE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPUTER SQUARE - LA CHASSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPUTER SQUARE - LA CHASSE, openstaande posities, locatie van COMPUTER SQUARE - LA CHASSE op de kaart.

COMPUTER SQUARE - LA CHASSE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPUTER SQUARE - LA CHASSE, company assigned to the tax number BE03992401123. The company COMPUTER SQUARE - LA CHASSE is located at the address: STEENWEG OP WAVER 714; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Packard Bell Nec. List of products are Ordinateurs Multimedia: Idesign, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
The main activity of COMPUTER SQUARE - LA CHASSE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPUTER SQUARE - LA CHASSE is not available. You also can look at reviews of COMPUTER SQUARE - LA CHASSE, open positions, location of COMPUTER SQUARE - LA CHASSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPUTER SQUARE - LA CHASSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPUTER SQUARE - LA CHASSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPUTER SQUARE - LA CHASSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPUTER SQUARE - LA CHASSE, employees, financial statistics.