ADAM'S COMPUTER TOURNAI

Contactgegevens ADAM'S COMPUTER TOURNAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADAM'S COMPUTER TOURNAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADAM'S COMPUTER TOURNAI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ST MARTIN 59; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69842740 (+32-69842740) 69842740 (+32-69842740)

Fax (fax): +32 (55) 129-44-51 +32 (55) 129-44-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADAM'S COMPUTER TOURNAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADAM'S COMPUTER TOURNAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADAM'S COMPUTER TOURNAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADAM'S COMPUTER TOURNAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADAM'S COMPUTER TOURNAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADAM'S COMPUTER TOURNAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADAM'S COMPUTER TOURNAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADAM'S COMPUTER TOURNAI
Products information ADAM'S COMPUTER TOURNAI

BTW identificatienummer (tax): BE03060211181
Ondernemingsnummer: 8093872070
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 508,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Ordinateurs Multimedia: Activ Dream Machine, Internet Dream Machine, Video Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADAM'S COMPUTER TOURNAI
(Get full report from official database of BE for ADAM'S COMPUTER TOURNAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADAM'S COMPUTER TOURNAI
Addition kinds of activities for ADAM'S COMPUTER TOURNAI

02599901. Duck boerderij | Duck farm
10990104. Beryllium-ertswinning | Beryllium ore mining
22210402. Acryl breedgeweven stoffen | Acrylic broadwoven fabrics
22540106. Uniepakken, breien | Union suits, knit
34790215. Schilderen van metaalproducten | Painting of metal products
37149908. Derde assen of zeswielaandrijvingen voor motorvoertuigen | Third axle attachments or six wheel units for motor vehicles
50320400. Bouwsteen | Building stone
82229902. Junior college | Junior college

Werken bij ADAM'S COMPUTER TOURNAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADAM'S COMPUTER TOURNAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADAM'S COMPUTER TOURNAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADAM'S COMPUTER TOURNAI. Looking for open vacancies in other companies

  • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

  • JOBSTUDENT: Inpakker webshop (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: APOTHEEK VAN HOOF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een inpakker dewelke vanaf 24/09 wekelijks op maandag,dinsdag en donderdag kan komen inpakken.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Vaste Job

    Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van ADAM'S COMPUTER TOURNAI in sociale netwerken
Look for responds of ADAM'S COMPUTER TOURNAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADAM'S COMPUTER TOURNAI. Laat een reactie achter voor ADAM'S COMPUTER TOURNAI. ADAM'S COMPUTER TOURNAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADAM'S COMPUTER TOURNAI. Leave a respond for ADAM'S COMPUTER TOURNAI. ADAM'S COMPUTER TOURNAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADAM'S COMPUTER TOURNAI op de google maps. Adres en contacten ADAM'S COMPUTER TOURNAI
Location of ADAM'S COMPUTER TOURNAI on the google maps. Address and contacts of ADAM'S COMPUTER TOURNAI

Andere gerelateerde bedrijven als come ADAM'S COMPUTER TOURNAI ADAM'S COMPUTER TOURNAI: E. VANHOLDER | PARTENA | Buroticoop NV | R. PEETERS | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as ADAM'S COMPUTER TOURNAI: E. VANHOLDER | PARTENA | Buroticoop NV | R. PEETERS | VRIJE LAGERE SCHOOL

ADAM'S COMPUTER TOURNAI is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADAM'S COMPUTER TOURNAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03060211181. Het bedrijf ADAM'S COMPUTER TOURNAI bevindt zich op het adres: RUE ST MARTIN 59; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 508,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Packard Bell Nec. Lijst met producten zijn Ordinateurs Multimedia: Activ Dream Machine, Internet Dream Machine, Video Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine..
De hoofdactiviteit van ADAM'S COMPUTER TOURNAI is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADAM'S COMPUTER TOURNAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADAM'S COMPUTER TOURNAI, openstaande posities, locatie van ADAM'S COMPUTER TOURNAI op de kaart.

ADAM'S COMPUTER TOURNAI is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADAM'S COMPUTER TOURNAI, company assigned to the tax number BE03060211181. The company ADAM'S COMPUTER TOURNAI is located at the address: RUE ST MARTIN 59; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 508,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Packard Bell Nec. List of products are Ordinateurs Multimedia: Activ Dream Machine, Internet Dream Machine, Video Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine..
The main activity of ADAM'S COMPUTER TOURNAI is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADAM'S COMPUTER TOURNAI is not available. You also can look at reviews of ADAM'S COMPUTER TOURNAI, open positions, location of ADAM'S COMPUTER TOURNAI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADAM'S COMPUTER TOURNAI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADAM'S COMPUTER TOURNAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADAM'S COMPUTER TOURNAI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADAM'S COMPUTER TOURNAI, employees, financial statistics.