2001 INFORMATIQUE

Contactgegevens 2001 INFORMATIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2001 INFORMATIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

2001 INFORMATIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 296; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23548388 (+32-23548388) 23548388 (+32-23548388)

Fax (fax): +32 (87) 333-58-70 +32 (87) 333-58-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2001 INFORMATIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2001 INFORMATIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2001 INFORMATIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2001 INFORMATIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2001 INFORMATIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2001 INFORMATIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2001 INFORMATIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2001 INFORMATIQUE
Products information 2001 INFORMATIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE06966125488
Ondernemingsnummer: 5395904541
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Ordinateurs Multimedia: Idesign, Video Dream Machine, Activ Dream Machine, Internet Dream Machine, Graphix Dream Machine, Club Dream Machine, Classic Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2001 INFORMATIQUE
(Get full report from official database of BE for 2001 INFORMATIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2001 INFORMATIQUE
Addition kinds of activities for 2001 INFORMATIQUE

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
308903. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
508802. Combatvoertuigen | Combat vehicles
28999945. Bodem testen kits | Soil testing kits
31610105. Garderobezakken (bagage) | Wardrobe bags (luggage)
50840301. kettingzagen | Chainsaws
51310116. Zijde goederen, geweven | Silk piece goods, woven
86610107. Christelijke en gereformeerde kerk | Christian and reformed church

Werken bij 2001 INFORMATIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2001 INFORMATIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2001 INFORMATIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2001 INFORMATIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Accountant M/V (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DE CEUNYNCK & Co

    Type: Vaste Job

    Als Accountant binnen onze Finance afdeling maken volgende taken deel uit van je takenpakket : Maand afsluitingen : Realiseren of controleren van alle operaties m.b.t. de grootboek transacties BTW en vennootschapsbelasting: fiscale aangiftes opmaken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen Jaarrekeningen en alle Belgische wettelijke verplichtingen: opstellen in samenspraak met de bedrijfsrevisoren Begeleiding van de medewerkers van het Shared Service Center (focus op AP) Budgettering en forecast : de BE controller ondersteunen bij het opstellen van de budgetten Andere ad hoc taken gelinkt aan accounting / reporting

Zoek naar antwoorden van 2001 INFORMATIQUE in sociale netwerken
Look for responds of 2001 INFORMATIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2001 INFORMATIQUE. Laat een reactie achter voor 2001 INFORMATIQUE. 2001 INFORMATIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2001 INFORMATIQUE. Leave a respond for 2001 INFORMATIQUE. 2001 INFORMATIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2001 INFORMATIQUE op de google maps. Adres en contacten 2001 INFORMATIQUE
Location of 2001 INFORMATIQUE on the google maps. Address and contacts of 2001 INFORMATIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come 2001 INFORMATIQUE 2001 INFORMATIQUE: MALSCHAERT / CENTEA | ELEKTRO SARRAZIJN | Debucquoy Ph | Deraux André et Fils | L. COLLA

Other related companies as 2001 INFORMATIQUE: MALSCHAERT / CENTEA | ELEKTRO SARRAZIJN | Debucquoy Ph | Deraux André et Fils | L. COLLA

2001 INFORMATIQUE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2001 INFORMATIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06966125488. Het bedrijf 2001 INFORMATIQUE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 296; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 729,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Packard Bell Nec. Lijst met producten zijn Ordinateurs Multimedia: Idesign, Video Dream Machine, Activ Dream Machine, Internet Dream Machine, Graphix Dream Machine, Club Dream Machine, Classic Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine..
De hoofdactiviteit van 2001 INFORMATIQUE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2001 INFORMATIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2001 INFORMATIQUE, openstaande posities, locatie van 2001 INFORMATIQUE op de kaart.

2001 INFORMATIQUE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2001 INFORMATIQUE, company assigned to the tax number BE06966125488. The company 2001 INFORMATIQUE is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 296; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 729,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Packard Bell Nec. List of products are Ordinateurs Multimedia: Idesign, Video Dream Machine, Activ Dream Machine, Internet Dream Machine, Graphix Dream Machine, Club Dream Machine, Classic Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine..
The main activity of 2001 INFORMATIQUE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 2001 INFORMATIQUE is not available. You also can look at reviews of 2001 INFORMATIQUE, open positions, location of 2001 INFORMATIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2001 INFORMATIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2001 INFORMATIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2001 INFORMATIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2001 INFORMATIQUE, employees, financial statistics.