DHR ANTOON GHERARDYN

Contactgegevens DHR ANTOON GHERARDYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHR ANTOON GHERARDYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHR ANTOON GHERARDYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dronckaertstraat 434 8930 Lauwe, België

Telefoon (phone): 32.56 41 25 76 32.56 41 25 76

Fax (fax): 32.56 41 36 29 32.56 41 36 29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHR ANTOON GHERARDYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHR ANTOON GHERARDYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHR ANTOON GHERARDYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHR ANTOON GHERARDYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHR ANTOON GHERARDYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHR ANTOON GHERARDYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHR ANTOON GHERARDYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHR ANTOON GHERARDYN
Products information DHR ANTOON GHERARDYN

BTW identificatienummer (tax): BE07590148925
Ondernemingsnummer: 7672271728
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Plastics - packaging

Product categorie (product category): Packaging materials - plastic; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHR ANTOON GHERARDYN
(Get full report from official database of BE for DHR ANTOON GHERARDYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHR ANTOON GHERARDYN
Addition kinds of activities for DHR ANTOON GHERARDYN

275205. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
17310304. Installatie van telefoon- en telefoonapparatuur | Telephone and telephone equipment installation
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
35410207. Slijpmachines, metaalbewerking | Grinding machines, metalworking
37110404. Mobiele lounges (motorvoertuig), montage van | Mobile lounges (motor vehicle), assembly of
39520102. Kleurpotloden: krijt, gips, houtskool, fusains, pastel, was, enz. | Crayons: chalk, gypsum, charcoal, fusains, pastel, wax, etc.
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins
67330103. Vakantiefondsen voor werknemers | Vacation funds for employees

Werken bij DHR ANTOON GHERARDYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHR ANTOON GHERARDYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHR ANTOON GHERARDYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHR ANTOON GHERARDYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Everberg. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van DHR ANTOON GHERARDYN in sociale netwerken
Look for responds of DHR ANTOON GHERARDYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHR ANTOON GHERARDYN. Laat een reactie achter voor DHR ANTOON GHERARDYN. DHR ANTOON GHERARDYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHR ANTOON GHERARDYN. Leave a respond for DHR ANTOON GHERARDYN. DHR ANTOON GHERARDYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHR ANTOON GHERARDYN op de google maps. Adres en contacten DHR ANTOON GHERARDYN
Location of DHR ANTOON GHERARDYN on the google maps. Address and contacts of DHR ANTOON GHERARDYN

Andere gerelateerde bedrijven als come DHR ANTOON GHERARDYN DHR ANTOON GHERARDYN: FLSIMA DIAMOND SA | COIFFURE LOUIS-DANIEL | L. WECKX | MS MODE SA | Marx P

Other related companies as DHR ANTOON GHERARDYN: FLSIMA DIAMOND SA | COIFFURE LOUIS-DANIEL | L. WECKX | MS MODE SA | Marx P

DHR ANTOON GHERARDYN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DHR ANTOON GHERARDYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07590148925. Het bedrijf DHR ANTOON GHERARDYN bevindt zich op het adres: Dronckaertstraat 434 8930 Lauwe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 272,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Packaging materials - plastic; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Plastics - packaging.
De hoofdactiviteit van DHR ANTOON GHERARDYN is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHR ANTOON GHERARDYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHR ANTOON GHERARDYN, openstaande posities, locatie van DHR ANTOON GHERARDYN op de kaart.

DHR ANTOON GHERARDYN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DHR ANTOON GHERARDYN, company assigned to the tax number BE07590148925. The company DHR ANTOON GHERARDYN is located at the address: Dronckaertstraat 434 8930 Lauwe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 272,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Packaging materials - plastic; Rubber and Plastics. List of products are Plastics - packaging.
The main activity of DHR ANTOON GHERARDYN is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DHR ANTOON GHERARDYN is not available. You also can look at reviews of DHR ANTOON GHERARDYN, open positions, location of DHR ANTOON GHERARDYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHR ANTOON GHERARDYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHR ANTOON GHERARDYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHR ANTOON GHERARDYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHR ANTOON GHERARDYN, employees, financial statistics.