EXAM PACKAGING BVBA

Contactgegevens EXAM PACKAGING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXAM PACKAGING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXAM PACKAGING BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Romeinsesteenweg 558 1853 Strombeek-Bever, België

Telefoon (phone): 32.24 60 77 55 32.24 60 77 55

Fax (fax): 32.24 60 60 45 32.24 60 60 45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXAM PACKAGING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXAM PACKAGING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXAM PACKAGING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXAM PACKAGING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXAM PACKAGING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXAM PACKAGING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXAM PACKAGING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXAM PACKAGING BVBA
Products information EXAM PACKAGING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03806457519
Ondernemingsnummer: 4644439697
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 655,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Plastics - packaging^^Packaging materials - paper and cardboard

Product categorie (product category): Packaging materials - plastic; Paper and Cardboard; Paper and cardboard - Packaging materials; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXAM PACKAGING BVBA
(Get full report from official database of BE for EXAM PACKAGING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXAM PACKAGING BVBA
Addition kinds of activities for EXAM PACKAGING BVBA

735905. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services
34490000. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
35249901. Blowers en stofzuigers, gazon | Blowers and vacuums, lawn
47319903. Freight rate information service | Freight rate information service
50729905. nozzles | Nozzles
51980103. Emailen | Enamels

Werken bij EXAM PACKAGING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXAM PACKAGING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXAM PACKAGING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXAM PACKAGING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een organisatie regio Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller.  Je zal de functie van credit controller A-Z op jouw nemen:  Banken inboeken Rappels sturen Mails mbt openstaande facturen beantwoorden/doorsturen naar de betreffende afdeling/opvolgen Dossiers advocaten voorbereiden Administratieve taken Boekhoudsysteem: Autoline  Stuur bij interesse je cv, alsook een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. 

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi - Wachtebeke (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van EXAM PACKAGING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of EXAM PACKAGING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXAM PACKAGING BVBA. Laat een reactie achter voor EXAM PACKAGING BVBA. EXAM PACKAGING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXAM PACKAGING BVBA. Leave a respond for EXAM PACKAGING BVBA. EXAM PACKAGING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXAM PACKAGING BVBA op de google maps. Adres en contacten EXAM PACKAGING BVBA
Location of EXAM PACKAGING BVBA on the google maps. Address and contacts of EXAM PACKAGING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come EXAM PACKAGING BVBA EXAM PACKAGING BVBA: Equifin SA | SANTOURI | FE. KERGER-LUSSOT | Etalageons | CRUZCONTROL WEBSERVICES

Other related companies as EXAM PACKAGING BVBA: Equifin SA | SANTOURI | FE. KERGER-LUSSOT | Etalageons | CRUZCONTROL WEBSERVICES

EXAM PACKAGING BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXAM PACKAGING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03806457519. Het bedrijf EXAM PACKAGING BVBA bevindt zich op het adres: Romeinsesteenweg 558 1853 Strombeek-Bever. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 655,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Packaging materials - plastic; Paper and Cardboard; Paper and cardboard - Packaging materials; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Plastics - packaging^^Packaging materials - paper and cardboard.
De hoofdactiviteit van EXAM PACKAGING BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXAM PACKAGING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXAM PACKAGING BVBA, openstaande posities, locatie van EXAM PACKAGING BVBA op de kaart.

EXAM PACKAGING BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXAM PACKAGING BVBA, company assigned to the tax number BE03806457519. The company EXAM PACKAGING BVBA is located at the address: Romeinsesteenweg 558 1853 Strombeek-Bever. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 655,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Packaging materials - plastic; Paper and Cardboard; Paper and cardboard - Packaging materials; Rubber and Plastics. List of products are Plastics - packaging^^Packaging materials - paper and cardboard.
The main activity of EXAM PACKAGING BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EXAM PACKAGING BVBA is not available. You also can look at reviews of EXAM PACKAGING BVBA, open positions, location of EXAM PACKAGING BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXAM PACKAGING BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXAM PACKAGING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXAM PACKAGING BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXAM PACKAGING BVBA, employees, financial statistics.