PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF
Private companiesJustice, Public Order and Safety • PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF

Contactgegevens PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERRECHEMSTRAAT 36; 9770; KRUISHOUTEM, België

Telefoon (phone): 93837337 (+32-93837337) 93837337 (+32-93837337)

Fax (fax): +32 (84) 775-35-73 +32 (84) 775-35-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF
Products information PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF

BTW identificatienummer (tax): BE03219787597
Ondernemingsnummer: 3328277587
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paardenfokkers; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF
(Get full report from official database of BE for PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF
Addition kinds of activities for PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF

281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
16290000. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
22610000. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
28420000. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
32720300. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
33120702. Plaat, staal | Plate, steel
59999926. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
86410302. Meisje scout organisatie | Girl scout organization
86410501. Condominium vereniging | Condominium association

Werken bij PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KNOKKE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF in sociale netwerken
Look for responds of PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF. Laat een reactie achter voor PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF. PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF. Leave a respond for PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF. PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF op de google maps. Adres en contacten PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF
Location of PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF on the google maps. Address and contacts of PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF: FA. HUTSEBAUT | NINA F. K?HNCKE | ROYAL ARROW | Janssen Kristel | FRIT EXPRESS

Other related companies as PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF: FA. HUTSEBAUT | NINA F. K?HNCKE | ROYAL ARROW | Janssen Kristel | FRIT EXPRESS

PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219787597. Het bedrijf PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF bevindt zich op het adres: NEERRECHEMSTRAAT 36; 9770; KRUISHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paardenfokkers; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF, openstaande posities, locatie van PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF op de kaart.

PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF, company assigned to the tax number BE03219787597. The company PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF is located at the address: NEERRECHEMSTRAAT 36; 9770; KRUISHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paardenfokkers; Tuinbenodigdheden. Products created in PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF were not found.
The main activity of PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF is not available. You also can look at reviews of PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF, open positions, location of PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAARDENMELKERIJ ?T LOZERHOF, employees, financial statistics.