FILIP DEGROOTE

Contactgegevens FILIP DEGROOTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FILIP DEGROOTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FILIP DEGROOTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LORREINENDREEF 82; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50363020 (+32-50363020) 50363020 (+32-50363020)

Fax (fax): +32 (61) 236-84-45 +32 (61) 236-84-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FILIP DEGROOTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FILIP DEGROOTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FILIP DEGROOTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FILIP DEGROOTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FILIP DEGROOTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FILIP DEGROOTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FILIP DEGROOTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FILIP DEGROOTE
Products information FILIP DEGROOTE

BTW identificatienummer (tax): BE05014953613
Ondernemingsnummer: 1827545166
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Sp茅cialisation: M茅decine Sportive.. Sp茅cialit茅s: Hom茅opathie.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes. M茅decines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FILIP DEGROOTE
(Get full report from official database of BE for FILIP DEGROOTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FILIP DEGROOTE
Addition kinds of activities for FILIP DEGROOTE

28799904. Planthormonen | Plant hormones
34690305. Tafeltoppen, porselein geëmailleerd | Table tops, porcelain enameled
35520000. Textielmachines | Textile machinery
39490206. Haken, vissen | Hooks, fishing
50470302. Baden, whirlpool | Baths, whirlpool
50910700. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment

Werken bij FILIP DEGROOTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FILIP DEGROOTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FILIP DEGROOTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FILIP DEGROOTE. Looking for open vacancies in other companies

  • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

  • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

  • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: PAUWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

Zoek naar antwoorden van FILIP DEGROOTE in sociale netwerken
Look for responds of FILIP DEGROOTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FILIP DEGROOTE. Laat een reactie achter voor FILIP DEGROOTE. FILIP DEGROOTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FILIP DEGROOTE. Leave a respond for FILIP DEGROOTE. FILIP DEGROOTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FILIP DEGROOTE op de google maps. Adres en contacten FILIP DEGROOTE
Location of FILIP DEGROOTE on the google maps. Address and contacts of FILIP DEGROOTE

Andere gerelateerde bedrijven als come FILIP DEGROOTE FILIP DEGROOTE: B.C. BAMADI | JACQUES DUBOIS | INDIGO | AQUALIBI | A. PEETERS

Other related companies as FILIP DEGROOTE: B.C. BAMADI | JACQUES DUBOIS | INDIGO | AQUALIBI | A. PEETERS

FILIP DEGROOTE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FILIP DEGROOTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014953613. Het bedrijf FILIP DEGROOTE bevindt zich op het adres: LORREINENDREEF 82; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. M茅decines alternatives. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decine Sportive.. Sp茅cialit茅s: Hom茅opathie..
De hoofdactiviteit van FILIP DEGROOTE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FILIP DEGROOTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FILIP DEGROOTE, openstaande posities, locatie van FILIP DEGROOTE op de kaart.

FILIP DEGROOTE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FILIP DEGROOTE, company assigned to the tax number BE05014953613. The company FILIP DEGROOTE is located at the address: LORREINENDREEF 82; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. M茅decines alternatives. List of products are Sp茅cialisation: M茅decine Sportive.. Sp茅cialit茅s: Hom茅opathie..
The main activity of FILIP DEGROOTE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FILIP DEGROOTE is not available. You also can look at reviews of FILIP DEGROOTE, open positions, location of FILIP DEGROOTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FILIP DEGROOTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FILIP DEGROOTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FILIP DEGROOTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FILIP DEGROOTE, employees, financial statistics.