YVES ALEXANDRE

Contactgegevens YVES ALEXANDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVES ALEXANDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVES ALEXANDRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE WARMONCEAU 226; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71417951 (+32-71417951) 71417951 (+32-71417951)

Fax (fax): +32 (3) 707-63-92 +32 (3) 707-63-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVES ALEXANDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVES ALEXANDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVES ALEXANDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVES ALEXANDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVES ALEXANDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVES ALEXANDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVES ALEXANDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVES ALEXANDRE
Products information YVES ALEXANDRE

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVES ALEXANDRE
(Get full report from official database of BE for YVES ALEXANDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVES ALEXANDRE
Addition kinds of activities for YVES ALEXANDRE

259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
15419901. Stomerij plantenbouw | Dry cleaning plant construction
22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
24110208. Rails, hek: rond of split | Rails, fence: round or split
24930302. Vezelplaat, hout | Fiberboard, wood
27540503. Periodieken: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Periodicals: gravure printing, not published on site
33120601. Pijpen, ijzer en staal | Pipes, iron and steel
36340313. Sauna verwarmers, elektrisch | Sauna heaters, electric
51310212. Tape, textiel | Tape, textile

Werken bij YVES ALEXANDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVES ALEXANDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVES ALEXANDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVES ALEXANDRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Customer Service Representative (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • fascia therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde fascia therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van YVES ALEXANDRE in sociale netwerken
Look for responds of YVES ALEXANDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVES ALEXANDRE. Laat een reactie achter voor YVES ALEXANDRE. YVES ALEXANDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVES ALEXANDRE. Leave a respond for YVES ALEXANDRE. YVES ALEXANDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVES ALEXANDRE op de google maps. Adres en contacten YVES ALEXANDRE
Location of YVES ALEXANDRE on the google maps. Address and contacts of YVES ALEXANDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come YVES ALEXANDRE YVES ALEXANDRE: GERARD & DIRK DE TROY | DE KAASHOEVE | Alizée | Quality Assistance SA | LAMBRECHTS FRANCI BVBA

Other related companies as YVES ALEXANDRE: GERARD & DIRK DE TROY | DE KAASHOEVE | Alizée | Quality Assistance SA | LAMBRECHTS FRANCI BVBA

YVES ALEXANDRE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVES ALEXANDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf YVES ALEXANDRE bevindt zich op het adres: RUE WARMONCEAU 226; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van YVES ALEXANDRE is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVES ALEXANDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVES ALEXANDRE, openstaande posities, locatie van YVES ALEXANDRE op de kaart.

YVES ALEXANDRE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVES ALEXANDRE, company assigned to the tax number BE07001556396. The company YVES ALEXANDRE is located at the address: RUE WARMONCEAU 226; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of YVES ALEXANDRE is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of YVES ALEXANDRE is not available. You also can look at reviews of YVES ALEXANDRE, open positions, location of YVES ALEXANDRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVES ALEXANDRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVES ALEXANDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVES ALEXANDRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVES ALEXANDRE, employees, financial statistics.