FLNELEN & DELBEKE NV

Contactgegevens FLNELEN & DELBEKE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNELEN & DELBEKE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNELEN & DELBEKE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriezone 17 9770 Kruishoutem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-28-10-81 32-92-28-10-81

Fax (fax): 32-92-28-17-67 32-92-28-17-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNELEN & DELBEKE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNELEN & DELBEKE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNELEN & DELBEKE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNELEN & DELBEKE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNELEN & DELBEKE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNELEN & DELBEKE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNELEN & DELBEKE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNELEN & DELBEKE NV
Products information FLNELEN & DELBEKE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05123718261
Ondernemingsnummer: 4094024658
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLNELEN & DELBEKE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNELEN & DELBEKE NV
(Get full report from official database of BE for FLNELEN & DELBEKE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNELEN & DELBEKE NV
Addition kinds of activities for FLNELEN & DELBEKE NV

142999. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
273101. Boeken, alleen publiceren | Books, publishing only
751400. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
01710000. Bessengewassen | Berry crops
28699907. Beschermende vloeistoffen voor het genezen van vruchten, kruiden, tabak, enz. | Casing fluids for curing fruits, spices, tobacco, etc.
34460401. Akoestische ophangsystemen, metaal | Acoustical suspension systems, metal
35420405. Draadrolmachines | Thread rolling machines
38290703. Thermometers, inclusief digitaal: klinisch | Thermometers, including digital: clinical
50230104. Glaswerk | Glassware
76290201. Reparatie van elektrische apparatuur, hoogspanning | Electrical equipment repair, high voltage

Werken bij FLNELEN & DELBEKE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNELEN & DELBEKE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNELEN & DELBEKE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNELEN & DELBEKE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij verschillende gezinnen te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor enkele gastgezinnen te Geel kan runnen. Dit voor 8 uren per week per gezin. te presteren dagen en uren overeen te komen. de gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

Zoek naar antwoorden van FLNELEN & DELBEKE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLNELEN & DELBEKE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNELEN & DELBEKE NV. Laat een reactie achter voor FLNELEN & DELBEKE NV. FLNELEN & DELBEKE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNELEN & DELBEKE NV. Leave a respond for FLNELEN & DELBEKE NV. FLNELEN & DELBEKE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNELEN & DELBEKE NV op de google maps. Adres en contacten FLNELEN & DELBEKE NV
Location of FLNELEN & DELBEKE NV on the google maps. Address and contacts of FLNELEN & DELBEKE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNELEN & DELBEKE NV FLNELEN & DELBEKE NV: Pyfferoen Lieven Electro BVBA | CLINIQUE FOND'ROY ASBL KLINIEK FOND'ROY VZW | HELLEMANS L. | CAESTECKER R ir | SOOGEN IVO

Other related companies as FLNELEN & DELBEKE NV: Pyfferoen Lieven Electro BVBA | CLINIQUE FOND'ROY ASBL KLINIEK FOND'ROY VZW | HELLEMANS L. | CAESTECKER R ir | SOOGEN IVO

FLNELEN & DELBEKE NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNELEN & DELBEKE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05123718261. Het bedrijf FLNELEN & DELBEKE NV bevindt zich op het adres: Industriezone 17 9770 Kruishoutem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLNELEN & DELBEKE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNELEN & DELBEKE NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNELEN & DELBEKE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNELEN & DELBEKE NV, openstaande posities, locatie van FLNELEN & DELBEKE NV op de kaart.

FLNELEN & DELBEKE NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNELEN & DELBEKE NV, company assigned to the tax number BE05123718261. The company FLNELEN & DELBEKE NV is located at the address: Industriezone 17 9770 Kruishoutem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLNELEN & DELBEKE NV were not found.
The main activity of FLNELEN & DELBEKE NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNELEN & DELBEKE NV is not available. You also can look at reviews of FLNELEN & DELBEKE NV, open positions, location of FLNELEN & DELBEKE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNELEN & DELBEKE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNELEN & DELBEKE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNELEN & DELBEKE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNELEN & DELBEKE NV, employees, financial statistics.