X. BARBASON

Particuliere bedrijvenBosbouw • X. BARBASON
Private companiesForestry • X. BARBASON

Contactgegevens X. BARBASON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data X. BARBASON: address, phone, fax, email, website, opening hours

X. BARBASON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CROIX 43; 6042; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71418190 (+32-71418190) 71418190 (+32-71418190)

Fax (fax): +32 (53) 540-72-27 +32 (53) 540-72-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) X. BARBASON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "X. BARBASON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "X. BARBASON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van X. BARBASON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen X. BARBASON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of X. BARBASON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees X. BARBASON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti X. BARBASON
Products information X. BARBASON

BTW identificatienummer (tax): BE06512115478
Ondernemingsnummer: 6298706054
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor X. BARBASON
(Get full report from official database of BE for X. BARBASON)

Aanvulling soorten activiteiten voor X. BARBASON
Addition kinds of activities for X. BARBASON

364300. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
799901. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals
15220202. Renovatie, hotel / motel | Renovation, hotel/motel
20150206. Eenden, geslacht en gekleed | Ducks, slaughtered and dressed
28510208. Polyurethaan coatings | Polyurethane coatings
37140302. Frames, motorvoertuig | Frames, motor vehicle
38210112. Laboratoriumapparatuur: dampkappen, distillatieracks, enz. | Laboratory equipment: fume hoods, distillation racks, etc.
73380201. Rechtsdienstdienst | Court reporting service
87489909. Veiligheids training service | Safety training service

Werken bij X. BARBASON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in X. BARBASON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor X. BARBASON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for X. BARBASON. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van X. BARBASON in sociale netwerken
Look for responds of X. BARBASON in social networks

Lees alle opmerkingen voor X. BARBASON. Laat een reactie achter voor X. BARBASON. X. BARBASON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for X. BARBASON. Leave a respond for X. BARBASON. X. BARBASON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie X. BARBASON op de google maps. Adres en contacten X. BARBASON
Location of X. BARBASON on the google maps. Address and contacts of X. BARBASON

Andere gerelateerde bedrijven als come X. BARBASON X. BARBASON: Van Vynckt | Claeys J | DREES-ARCHEO (GALLERY) | Espace Vert Micheroux SPRL | RICHARD BIERNAUX

Other related companies as X. BARBASON: Van Vynckt | Claeys J | DREES-ARCHEO (GALLERY) | Espace Vert Micheroux SPRL | RICHARD BIERNAUX

X. BARBASON is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is X. BARBASON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512115478. Het bedrijf X. BARBASON bevindt zich op het adres: RUE DE LA CROIX 43; 6042; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van X. BARBASON is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van X. BARBASON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van X. BARBASON, openstaande posities, locatie van X. BARBASON op de kaart.

X. BARBASON is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is X. BARBASON, company assigned to the tax number BE06512115478. The company X. BARBASON is located at the address: RUE DE LA CROIX 43; 6042; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of X. BARBASON is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of X. BARBASON is not available. You also can look at reviews of X. BARBASON, open positions, location of X. BARBASON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over X. BARBASON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf X. BARBASON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about X. BARBASON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company X. BARBASON, employees, financial statistics.