WILFRIED CALLENS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • WILFRIED CALLENS
Private companiesHealth Services • WILFRIED CALLENS

Contactgegevens WILFRIED CALLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILFRIED CALLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILFRIED CALLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKKEBUSSEWEG 588; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57202005 (+32-57202005) 57202005 (+32-57202005)

Fax (fax): +32 (19) 506-68-36 +32 (19) 506-68-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILFRIED CALLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILFRIED CALLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILFRIED CALLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILFRIED CALLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILFRIED CALLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILFRIED CALLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILFRIED CALLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILFRIED CALLENS
Products information WILFRIED CALLENS

BTW identificatienummer (tax): BE01256256103
Ondernemingsnummer: 1956909179
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILFRIED CALLENS
(Get full report from official database of BE for WILFRIED CALLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILFRIED CALLENS
Addition kinds of activities for WILFRIED CALLENS

2836. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
179500. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
15420203. Silo bouw, landbouw | Silo construction, agricultural
17529902. Installatie van asfalt tegel | Asphalt tile installation
20240101. Ijs, bulk | Ice cream, bulk
34290104. Openhaard apparatuur, hardware: andirons, ratten, schermen | Fireplace equipment, hardware: andirons, grates, screens
35310511. Schrapers (bouwmachines) | Scrapers (construction machinery)

Werken bij WILFRIED CALLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILFRIED CALLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILFRIED CALLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILFRIED CALLENS. Looking for open vacancies in other companies

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • Marketing - Student job (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Studaro

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

Zoek naar antwoorden van WILFRIED CALLENS in sociale netwerken
Look for responds of WILFRIED CALLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILFRIED CALLENS. Laat een reactie achter voor WILFRIED CALLENS. WILFRIED CALLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILFRIED CALLENS. Leave a respond for WILFRIED CALLENS. WILFRIED CALLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILFRIED CALLENS op de google maps. Adres en contacten WILFRIED CALLENS
Location of WILFRIED CALLENS on the google maps. Address and contacts of WILFRIED CALLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come WILFRIED CALLENS WILFRIED CALLENS: MAISON MAILYS | Bourgeois B | HUIS LA DAME | Sigre D | GARAGE MERTENS

Other related companies as WILFRIED CALLENS: MAISON MAILYS | Bourgeois B | HUIS LA DAME | Sigre D | GARAGE MERTENS

WILFRIED CALLENS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILFRIED CALLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01256256103. Het bedrijf WILFRIED CALLENS bevindt zich op het adres: DIKKEBUSSEWEG 588; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van WILFRIED CALLENS is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILFRIED CALLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILFRIED CALLENS, openstaande posities, locatie van WILFRIED CALLENS op de kaart.

WILFRIED CALLENS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILFRIED CALLENS, company assigned to the tax number BE01256256103. The company WILFRIED CALLENS is located at the address: DIKKEBUSSEWEG 588; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of WILFRIED CALLENS is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WILFRIED CALLENS is not available. You also can look at reviews of WILFRIED CALLENS, open positions, location of WILFRIED CALLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILFRIED CALLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILFRIED CALLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILFRIED CALLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILFRIED CALLENS, employees, financial statistics.