W. UYTTEBROECK

Contactgegevens W. UYTTEBROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W. UYTTEBROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

W. UYTTEBROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROUWERIJSTRAAT 48B2; 3070; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27597965 (+32-27597965) 27597965 (+32-27597965)

Fax (fax): +32 (67) 747-97-79 +32 (67) 747-97-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W. UYTTEBROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W. UYTTEBROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W. UYTTEBROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W. UYTTEBROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W. UYTTEBROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W. UYTTEBROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W. UYTTEBROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W. UYTTEBROECK
Products information W. UYTTEBROECK

BTW identificatienummer (tax): BE02075012207
Ondernemingsnummer: 3018463134
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Sp茅cialisation: Oculistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W. UYTTEBROECK
(Get full report from official database of BE for W. UYTTEBROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor W. UYTTEBROECK
Addition kinds of activities for W. UYTTEBROECK

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
364501. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades
573500. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
599905. Munten en postzegels | Coins and stamps
20150401. Spel, klein: verwerkt, ingeblikt | Game, small: processed, canned
39490806. Ping-pong apparatuur en benodigdheden, behalve tafels | Ping-pong equipment and supplies, except tables

Werken bij W. UYTTEBROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W. UYTTEBROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W. UYTTEBROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W. UYTTEBROECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuuder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een heftruckbestuurder met voldoende ervaring.

  • Operator gezocht vanaf augustus (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je onderzoekt, verwerkt en verpakt in een volcontinu systeem zaden. Je beschikt eventueel over een attest heftruck

  • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

  • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van W. UYTTEBROECK in sociale netwerken
Look for responds of W. UYTTEBROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor W. UYTTEBROECK. Laat een reactie achter voor W. UYTTEBROECK. W. UYTTEBROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W. UYTTEBROECK. Leave a respond for W. UYTTEBROECK. W. UYTTEBROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W. UYTTEBROECK op de google maps. Adres en contacten W. UYTTEBROECK
Location of W. UYTTEBROECK on the google maps. Address and contacts of W. UYTTEBROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come W. UYTTEBROECK W. UYTTEBROECK: U.C.L.-D?P.SC.ECONOMIQUES | IMMOBILI?RE DE LASNE | Syndicat d'Initiative de Neufch?teau | Van Langenhove | Vande Velde

Other related companies as W. UYTTEBROECK: U.C.L.-D?P.SC.ECONOMIQUES | IMMOBILI?RE DE LASNE | Syndicat d'Initiative de Neufch?teau | Van Langenhove | Vande Velde

W. UYTTEBROECK is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W. UYTTEBROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02075012207. Het bedrijf W. UYTTEBROECK bevindt zich op het adres: BROUWERIJSTRAAT 48B2; 3070; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oculistes..
De hoofdactiviteit van W. UYTTEBROECK is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W. UYTTEBROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W. UYTTEBROECK, openstaande posities, locatie van W. UYTTEBROECK op de kaart.

W. UYTTEBROECK is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is W. UYTTEBROECK, company assigned to the tax number BE02075012207. The company W. UYTTEBROECK is located at the address: BROUWERIJSTRAAT 48B2; 3070; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oculistes..
The main activity of W. UYTTEBROECK is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of W. UYTTEBROECK is not available. You also can look at reviews of W. UYTTEBROECK, open positions, location of W. UYTTEBROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W. UYTTEBROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W. UYTTEBROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W. UYTTEBROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W. UYTTEBROECK, employees, financial statistics.